Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Askerim. Ailevi sorunlarımdan dolayı izin verirler mi?

esrarengiz94

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Ben suan askerim
evliyim ailevi sorunlarim var bu yuzden rdm ye gittim ordaki komutan kapali bir sarı zarf verdi ve beni askeri hastaneye sevk etti
bana hava degisimi verirler mi diye sordum % 90 verirler dedi

ben yine de meraklaniyorum acaba verirlermi gercekten gitmem lazim cok buyuk sikintilarim var beni de etkiliyo elim kolum bagli olunca burda psikolojim bozuldu kendimde rahatsizlaniyorum

acil cevap verirmisiniz alabilirmiyim

Eğer birliğindeki komutan izin verilmesi yöneünde görüş belirtmişse, hastanedeki doktor da seninle konuştuğunda sıkıntını hissederse, kısa süreli de olsa bi izin vereceklerdir.

Zaten beni bir sey olur diye komutanim gonderdi iznim bittiği icin hava degisimi alip kafami toplamami istedi ve rdm ye gonderdi acil bir sekilde rdm deki komutan beni dinledi ve dataya sevk etti ve bana oradan % 90 alirsin dedi ama ben endişelendiriyorum yinede ya vermezse diye

Hava değişimi aldım, süreyi uzatabilir miyim?

Diyarbakir askeri hastaneden 21 gun hava degisimi aldim psikiyatriden ailevi sorunlarım vardı şimdi sorunlarimi sikintilarimi tam olarak halledemedim ben bu sureyi 9 gun daha rapor alrak uzatmak istiyorum bulundugum ilde askeri hastane yok devlet hastanesinden alsam raporu gecerli olurmu ve devlet hastanesindeki psikiyatri doktoru rapor verirmi acil cevap bekliyorum arkadslar simdiden herkeze tesekkur ediyorum

Üst Alt