Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Askerim. Anksiyete tedavisi görüyorum. Doktor raporlarımı istedi?

edocan34

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba değerli arkadaşlar.

Ben 14 günlük bir acemi askerim. 12 yaşımdan beri anksiyete tedavisi görüyorum. 2 yıldır askerliğim erteleniyor. Son yıl çürük vereceklerdi ben istemedim. Askere gitmek istedim.
Fakat askere geldiğimde hiç beklediğim gibi çıkmadı ve anksiyetem çok tetiklendi. Revirde sürekli sakinleştirici iğne vurdular. Zaten kendi ilaçlarımıda içiyorum. Sonra psikiyatriye sevk etti beni revir. Psikiyatri gittim. Olayları anlattım ve bana 10 gün sıhhi izin verdi. Bu izni verme sebebim git sivile tedavi gördüğüne dair belgelerini ve 2 yıl erteleme niye vermişler onun belgelerini al gel bakalım dedi.
Şimdi evraklarımı hazırladım ve yola çıkıcam. Psikiyatri direk muafiyet verir mi? Bu belgeleri benden neden istedi? Bu evraklarının istemesinin sebebi ne olabilir? ve dedi ki dağıtıma kalmadan hemen evraklarını getir dedi. Neden böyle acele istedi ?

OturanBoğa

Hangi ilaçları kullandınız Epikiriz raporu istemiştir muhtemelen

edocan34

Dosyaya koymak açısından istemiş. Doğru olan da bu zaten. Heyete çıktığında muafiyeti destekler bu belgeler.

OturanBoğa abi 30 gün hava değişimi verdi ilaçlarımı gördü. Uyum bozukluğu verdi. Komutan da kıta anket forumuna askerlik yapamaz kanaatindeyim yazdı. Usta birliğine git raporlarını göster çürük verirler dedi. Normalde bende çürük verirdim dedi fakat ilk hava değişimi mecburi dedi. Şimdi usta birliğine gidicem orada raporları göstercem bakalım ne diyecek..

Firar edersem ne olur? Lütfen yardım edin

Merhaba ben 8 yıldır anksiyete tedavisi görüyorum. İki yıl askerliğim ertelendi. 3. Yıl çürük verecekti ben istemedim belki askerde düzelirim diye.

Geldim acemi birliğinde yapamadım kötü oldum raporlarımı gösterdim 30 gün hava değişimi verdi. Usta birliğime geldim 2. Günüm ve burada yapamıyorum kafayı oynatıcam diye çok korkuyorum. Şimdi psikiyatri sevk ettiler fakat komutanım sen yaparsın diyor. Kıta anket formuna askerlik yapabilir diye yazarsa çürük verirler mi? 2 yıl erteleme raporum ve hala tedavi gördüğüme ilaç içtiğime raporlarım var.

Firar etmeyi düşünüyorum çürük vermezlerse. Ukraynaya gitmeyi düşünüyorum firarımı vrrmeden askeriye. Yada tr de 2 yıl içinde askerlik düşecek paralı olacak diyorlar onu bekleyeyim diyorum. İlk firarım olacak. Hapis var mı yoksa para cezası mı? Lütfen yardım

edocan34

Aman firar felan etme kardeşim. Her şey bugünkünden kötü olur. Rahatsızlıklarınla ilgili olarak bir şekilde doktorunu ikna etmeye çalış.

Çürüğümü aldım çok mutluyum

Merhaba bilenler biliyor acemi birliğinde 30 gün hava değişimi aldım uyum bozukluğundan. Usta birliğime gittim ve direk çürük aldım. Çok mutluyum sıkıntı larım gitti.

Normalde 3. Hava değişiminde veriyorlar fakat ben lk hava değişiminden sonra çürük aldım. sivilde 2 kez heyete girip 2 yıl erteleme aldım. Ayrıca 4 yıldır ilaçlarım var onlarında raporunu aldım ve psikiyatri daha sana yapılcak bir şey yok dedi. En önemli faktör ise komutanlarım acemide ve ustada askere ek verişli değildir yazdılar. İki raporuda gördü ve direk heyete girip muafiyet aldım.

Allah cidden hasta olanların yardımcısı olsun. Dümenden yere çürük almak için rol yapanlara komutanlar inanmıyor zaten. Kendinize iyi bakın

Üst Alt