Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Askerim. İki defa istirahat verdiler. Muaf tutulur muyum?

sahinakyaz

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar

şuan diyarbakır da askerdim psikolojik sorunlar yaşadığım için RDM bölümüne sevk ettiler beni ordan da hastaneye sevk ettiler
hastane ilk olarak uyum bozukluğu kanaatine varıp 30 gün haba değişimine gönderdi izin dönüşü tekrar hastaneye gönderdiler yeni ilaçlar yazıp tekrar 1 ay sonra muayeneye çağırdı doktor
1 ay sonra kontrole gittim ilaçların bir fayda etmediğini söyledim 30 gün daha hava değişimi verdi ve F41.2 anksiyete depresif bozukluk kanısı dedi

şimdi askerliğim uzadı izin dönüşü bana çürük verirlermi lütfen bana cevap verin kafayı yiyeceğim

Nasıl yani 1 kere daha hava değişimine gitmem mi gerekiyor benim

2 defa hava değişimi aldıysan büyük ihtimalle çürük raporu verirler.

Umarım heyete gönderirler de bu stresten sıkıntıdan kurtulurum komutanlar ilgilenmiyor iyi olacan pozitif ol felan laflar diyor çürük almak için yardımcı olmuyorlar git doktora verirse verir diyorlar bizim elimizden bişey gelmez diyorlar 2.yi aldım ama gidince heyete MI gönderirler yoksa tedaviye devam mı ederler acaba

Selam kardeşim ben diyarbakıra da askerim f42.1 depresif anksiyete bozukluğu tanısı koydular bana 2 kere hava değişimi aldım 30 ar gün olmak üzere şuan

2. Haba değişimin bitmek üzere benim için sonuç ne olur sizce muaf olurmuyum sıkıntılar devam ediyor artmis bir sekilde normalde 2 kere alanlari

3. De gonderiyorlar ama komutanlarim inatla iyisin iyi olacan diyor onlarin kanaati de büyük etki sağlıyormuş onlar yapamaz yazmazsa kıta ankete doktor buna karar verip heyete sevk edermi

3 Kere aynı rahatsızlık tan dolayı hava değişimi Alan Askeri hastanede heyete çıkar sonuç gelende askerliğe elverişili değildir şeklinde olur.

Cevaplarınızı bekliyorum :(

Merhaba ben f43,2 uyum bozukluğu teşisinden 1 ay ( 30 gün ) f41,2 karışık depresif anksiyete teşisinden 1 ay ( 30 gün ) hava değişimi aldım 2, hava değişiminin bitmesine 15 gün kaldı komutanlarım pek gönderme niyetli değil ama hastalığım yoğun bir şekilde devam ediyor çok bunalımdayım döndüğümde komutanlarıma ramen hastane heyete sevk edip muaf eder mi ?

sahinakyaz

Sıkıntıların aynen devam ettiğini tespit edip bu sefer muafiyet verirler büyük olasılıkla kardeşim

Üst Alt