Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Askerim. Psikolojik nedenlerle 1 ay hava değişimi aldım. Şimdi ne olacak?

Oguzaks001

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Yanlıs yere konu açtıysam affola yeniyim. 7 yıldır psikolojik ted. görüyorum

Acemi birliğimde revirdeki doktor askerliğe elverişli değildir dedi heyete cıktım heyet 1 ay hava değişimi verdi bundan sonraki süreç ne olucak lütfen aydınlatırmısınız psikolojim altüst kendime zarar veriyorum artık .

öncelikle geçmiş olsun. bence doktorumuz ilk muayeneden.sonra tedavi süreci başlatmış olmalıydı, belki senin ısrarın üzerine heyete sevk etti fakat psikiyatrik hastalıklarda tedavi sürecini işletmek zorunlu oluyor. mutlaka sivil hayatta gördüğün tedavi ve.ilaclar belgesi sunduysan tedavi sürecin daha hızlı ilerleyeceğiz düşünüyorum.
on tanı olarak ne yazıldı raporuna?

buarada brnde bugün 10 gün istirahat.sıhhi izin olarak aldım ve 2 adet ilaç.yazıldı. 1 ay sonrada kontrole geleceğimi yazdı rapora. pazartesi günü subeme gidip tekrar sevkimi istemeyi sunuyorum rapor bitimi muayeneye kadar olan 20günlük süreci evimde geçirmek için danisicam burdaki psikiyatriste

Lütfen cevap verirmisiniz bir sorum var 7 yıldır psikolojik tedavi görüyorum acemi birliğimde rdm ye gittim ordan hastaneye herkes elverişli değildir askerliğe dedi en son heyete cıktım heyet 1 ay hava değişimi verdi bundan sonraki süreç ne olcak durumum çok kötü

Acil Yardım İstiyorum Askerim ?

Arkadaşlar cevap alamadıgım icin defalarca sordum acemi er iken hava değişimi verdiler bana once rdm ye gittim sonra hastaneye herkes askerliğe elverişli değildir dedi en son heyet 1 ay hava değişimi verdi 7 yıldır tedavi görüyorum çok kötüyüm bundan sonraki süreç ne olcak lütfen bilgilendirin çürük raporu mu verirler ikinci gidişimde?

temadai

geçmiş döneme ait tüm tedavi sürecinde ki varsa hasta yatis raporun, ilaç reçetelerin vs ilgili hastahane/poliklinik bilgi işlem servisindn talep edebilirsiniz

Yeniden hava değişimi alırsın. En sonunda da çürük raporu verirler.

Üst Alt