Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Askerim. Psikolojim bozuldu. Ne yapabilirim?

mustii50

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Ben 4 aydır askerim. askerde psikojim bozuldu rdm ye gittim bni hastaneye sevk etti devlet hastanesi bna major depresyon (suicide dusuncesi ) teşhisi koydu.ertesi gün de kanuni izne geldim Memleketimde hastaneye gittim bana 3 tane ilaç verdi kullanmam için onları kullanmama rağmen hiç bi şekilde faydasını görmedim.askere gideceksin denince tamamen kötü oluyorum doktor bana 10 gün istirat verdi.askere gitmek istemiyorum orda çok kötü oluyorum ne yapmaliyim

Tekrar gidersin askere ve durumu komutanlarına iletir oradan seni askeri hastanelere yönlendirirler.

Sizce muafiyet olurmuyum bnm yapabileceğim bişey var mı, bn gerçekten zor durumdayım ıntaar bile düşünmeye başladım :(

10 gün aldım rapor psikiyatri bni birliğine git ordaki hastanelere git dedi

mustii50

Birliğinden hastaneye sevk alıp durumu izah etmelisin. Doktor bir aylık bir istirahat verip sonra duruma göre yeniden değerlendirir...

mustii50 geçmiş olsun. Kanuni izindeyken askerlik şubesinden sevk alıp mı hastaneye gittin yoksa doğrudan kimliğinle hastaneye gidip mi muayene oldun ? Sevk almadan hastaneye gidip raporu birliğe faks ile göndersek kabul etmeme gibi bir durum olabilir mi ?

Askeri hastanedeki doktorlar askerlik yapmamak için magna olduğunu söyleyip gonderiyorlar

Ben sevk aldım.bnm burda bi arkadaşım daha var direk rapor alıp faxladi bişey dememiş ler

Üst Alt