Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Askerim. Psikolojim çok bozuldu. Ne yapabilirim?

smh155

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar
benim paronayaklık ve sinirsel hastalığım var. Bunun oluşumuda kullandığım maddeler yüzünden.
Şuan askerim, acemi birliğimde bunun ceremesini çektim.
Bide şu var herzaman olan bişey aile ve sevdiğim insandan uzakta olunca yani piskolojikmen çöküntü yaşıyorum ufak bişeyi büyütüyorum kriz benzeri bi olay yaşıyorum yani kendime hakim olamadan ya sağa sola zarar veriyorum yada kendime zarar veriyorum
zamanında yaşadım bunları memleketim ankara elazığa çalışmaya gitmiştim dalartıdan dayanamayıp kollarımı kesmiştim yani ufak denli kesikler değil kimileri gösteriş olsun diye kesiyo ama benim gerçekten problemim yönünden olan bişey acemibirliğimdede kavga yaşamıştım bende aşırı dalgınlık var iştimada devrelerimden biri yalan yanlış cesaret hapımı yuttun demesine arkadaşa yumruk attım kendi elimde olan bişey değil aklımda bi ton şey var bi ton insanı düşünüyorum nişanlım var sevdiğim memlekette kurduğum evde tek kalıyo okul muhabbetinden dolayı ister istemez rüyalarımda görüyodum gece kalkıp kızı aryodum onun sıkıntısına ne düzgün uyku uyuyabiliyodum nede eğitime çıkabiliyodum sağa sola sarıyodum kız napıyo orda aldatıyomu sıkıntıdamı bunun sıkıntısına giriyodum b
ildiğiniz üzere paronayaklıktan kaynaklanıyo bu aşırı derecede daraltı oluyo

artık kaçmayı planlayacak dereceye geldim komutana gittim anlattım durumu gataya sevk etti. Gittim gatada da bu durumu anlattım. Şuan sana bi işlem yapamam istraat veriyim 1 ay sonra geri çağrcam seni dedi
10 gün sıhhi ıstıraat 1 ay sonra gelmesi uygundur diye rapor verdi.
Ben usta birliğimde yine aynı şeyleri yaşycam ilerleyecek yani bu problemlerim 2. gidişimde çürüğe ayrılabilirmiyim?

smh155 usta birliğine gittiğinde yine hastaneye çıkıp durumu anlatman ve ıstırahat alman lazım. Bunu birkaç defa yaptığında belki de komutan ve doktor askerlikten muaf sayılman gerektiği konusunda ikna olur... Sabır.

OturanBoğa kontrolsüz olmaya başladım abi olur olmadık şeylere sinirleniyorum kimseyle oturup muhabbet edemiyorum daralıyorum bölük komutanımız kıta kanaat formuna içine kapanık arkadaş edinemiyor sürekli düşünce içerisinde askerlik yapamaz yazmış diyarbakırda hastaneye çktm doktora anlattım bu durumu 21 gün hava değişimi 2 adet ilaç yazdı iznin bittikten sonra kontrole geliceksin dedi. İlaçlar inanın bi faydası yok bu sinirlilik asabiyet can skıntısı beni öldürecek gidicem yine bi problem yaşycam ister istemez snir krizine giriyorum daraltıdan bölük komutanı 1 hafta durdurcam tekrar göndercem seni hastaneye dedi. Ankara gatada pskiyatriye çkmıştım 10 gün sıhhi istiraat verilmişti. diyarbakırdada 2. hava değişimi 21 gün verildi tekrar çıkcam sizce izlenim ne olur abi tekrar bi hava değişimi dahamı olur heyetemi çkartırlar beni aydınlatırsan sevinirim abi

Bence heyete çıkartma olasılıkları yüksek. Bu kadar zorlanıyorsan ve bunu oradaki rütbeliler de görüyorsa, bir şekilde muafiyet verilme olasılığı var gibi geliyor bana

Abi çarşamba tekrar çkacam ilaçlar perişan etti beni daraltı bunaltı kusma baş dönmesi deride kabarmalar oluştu bitkinim artk eriyorum burda yaa nasl bi devlette yaşyoruz abi göndericekler çarşamba günü zayfladm yemek bile yiyemyorm çürüyorum burda :(

Bülent abi rdmci anksiyete bozukluğundan kaynaklanan uyum bozukluğu görüldü yazdı bölük komutanıda arkadas edinemiyor içine kapanık ailevi sorunlari var askerliğe elverişsizdir yazdı diyarbakra sevkimi yazdi abi ne olcak abi çarşamba çkcam acil bisey söyle abi

Bülent abi son olarak bütün sevk işlemlerim tamamlandı. Kıta kanaat*formuma ve askerlik işlevsel formuma askerim sürekli düşünceler içerisinde arkadaşlaryla iletişim kuramyor içine kapanık ve intahara meilli kullandığı antidepresanlar onu dalgın ve bitkin gösteriyor yemek yiyemiyor. ASKERLİK YAPAMAZ. Yazıyor sevk kağdımdada anksiyete yazldı. Sence ne yaparlar abi yarn gidince ne söyleyim abi yardm et lütfen hiç iyi durumda değilim :(

Her şeyi olduğu gibi anlat ne bir eksik ne bir fazla.Büyük ihtimalle ya tekrar hava değişimi alırsın ya da çürüğe ayrılırsın.Endişe etme doktor psikoloji doktoru olduğundan hassas yaklaşacaktır durumuna.Sakin durmaya çalış karşısında doktorun.

askerlikten muaf olunca bu rahatsızlık geçecek mi? sivilde tedavi amaçlı nasıl bir yol izlenmeli acaba

Pskiyatriye tekrar çktm 21 gün hava değisimi verildi tekrar geldiğinde heyete çkarılcağım söylendi herkese teşekkür ediyorum :)

Ptt Haber sorgulama kağıdı bırakılmış Elverişsiz raporu ile ilgilimidir?

Askerliğe elverişsizdir ön raporu almıştım yaklaşık 1 ay geçti üstünden eve haber kağıdı gelmiş herhangi bir barkot numarası girilmemiş sadece ismimle soyismim yazılı kayıtlı diğer posta gönderisi olarak saçilmiş ptt müdürlüğünden alınız yazıyor teris belgesinimi gönderdiler acaba herhangi beklediğim tek mektup buydu teris belgesimidir sizce bilgilendirebilirmisiniz beni?
OturanBoğa; abi bir bilgin varmı bu konuda bana bi yardımcı olabilirmisin

Arkadaşım buradakiler size gelen postanın ne olduğunu nereden bilsinler?
Sadece ptt ye gidecek, gönderinizi alacaksınız hepsi bu :)

Üst Alt