Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Askerim. Uyum bozukluğu ve depresyondan muaf olabilir miyim?

Pryeee

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Ben Kıbrıs'ta askerim ilk Kıbrıs devlet hastanesinden depresif epizodlar dan 10 gün hava değişimi ardından mersinden 30 gün uyum bozukluğu, depresyon dan aldım birdahakine ne olur ayrıca raporumda sonrasında muayene kaydı ile 17/c ve 16/c var (imla kullanmadığım için özür dilerim)

Bak askeriye senin askerden kurtulmak için böyle yaptığın varsayımı dan hareket eder. Lakin Allah sabır versin eğer askerlikten muaf olmak istiyorsanız saçmalayın kesin muaf ederler. Geliyorlar diyin ama askeriye maaşlı personeli olsaydı bu kadar uğraşmaz malulen emekli etmeye çalışırdı

Depresyon, anksiyete, depresif epizodlar, uyum bozukluğu, sosyal fobi daha ne olabilir ki, intahar düşüncem var intahar etmek istemiyorum ama başka çarem yok gibi hissediyorum çok çaresizim umutsuzum ben çalışamayan evden çıkamayan biriyim ne olur ne yapacağımı bilmiyorum çaresiz kaldım komutan kıta ankete yapamaz yazıyor rdm komutanı çok yardımcı oluyor ne yapmalıyım dayanamıyorum alışamadım yapamıyorum ne yapıcam ne...

Pryeee

Bu kadar ileri düzeyde ise rahatsızlığın yine istirahat verirler, ama nihayetinde muafiyet verirler.

Üst Alt