Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Askerim. Uyurgezerlik sorunum var. Muafiyet mi verilecek?

Ctnrdg

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
OturanBoğa abi merhaba kıbrısta askerlik yapıyorum uyurgezerlik problemim var kıtadaki doktor ankaraya yolladı f43.2 uyum bozukluğu dedi ve 30 gün hava değişimine yolladı yazdığı raporda yakınmaları devam ederse askeri işlevsellik formu ile kıtadaki doktora sevki uygundur yazdı benim sorunlarım hala devam ediyor askerlikten muaf olma durumum nedir ?

Son düzenleme:
Teslim oldum abi kıta anket fotmu ile asker işlevsellk fırmu doldurup askeri hastahaneye sevkimi verdi raporun detaylı halini sana ömesaj olarak yolladım

OturanBoğa abi komutanlar asker işlevsellik formu doldurmuşlar ve ve forma barışta elverişli değişdir yazmışlar pazartesi psikiyatriye sevkim var ama rdm doktoruda kıtada askerliğe elverişli değişdir yazdı hastahanede doktorlar hangisini dikkate alır yada sonuç ne olur

Benimde salı psikiyatri sevkim var. Bende ilk 30 gün hava değişimi aldım bakalım ne olacak? Allah kurtarsın çok kötüyüm

@OturanBoğa abi 2. 30 gün hava değişimini verdi doktor bugün bundan sonraki süreç ne olur sence ?

perşembe günü memleketteki hastahaneye sevkim var smk'lı sizce ne olacak yardımcı olur musunuz?

Üst Alt