Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Askeriyede darpa uğradım. Kalıcı hasar oluştu. Muafiyet işlemleri..?

Sdelikan

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba, Askeriyede darpa ugradim ve omzum kırıldı nadir bir yer oldugu icin 20 gun rapor, sonra tekrar 20 gün şimdide 1 ay daha rapor verdiler. Doktorun söyledigine göre hareket kısıtlılığı olabilirmiş kolumda. Bende bu durumda artik askere gitmek istemiyorum. Ama doktorlarimiz mağlum ben nasıl çürük alabilirim. Psikolojik olarak sıkıntıdayım yol gösterebilecek olan var mı

Sdelikan

Hasarın düzeyi önemli tabii. Aynı şekilde psikolojik olarak da sonucu değerlendirirler. Hastaneye sevk alıp görmek lazım...

Askeriyede üst devre tarafından uğradığım bi darp olayı var ve sonucunda 7 aylık süreden sonra muaf belgesi verildi. B21/F1 B59/F4 Omuz ve kulak şuanda adliye süreci devam etmek de. Kendimce haklılığımda var önerebileceğiniz bir durum var mı. Ayrıca bu verilen maddeler b olarak geçiyor ama her hangi bir %de belirtilmedi biraz aydınlatabilir misiniz?

Sdelikan

B maddesi muafiyet verildiği anlamına geliyor.
Bu raporlarda oran yazmaz.

Tazminat davası süreci de işletin mutlaka.

Sdelikan askeriyede oldugunu kanıtlarsan vazife malülü olarak emekli bile ollursun gerekli bilgi için bana ulaş

Üst Alt