Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Askerliğe elveriş raporunu kimler görebilir? Tanıyı görme hakları var mı?

sevgisizrobin

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
askerliğe elverişli olmayan kişi askerlik durum belgesini sorgulayınca e devlette nasıl bir ibare yer alıyor?

kurumlar askerlik elverişsizliğinizi görebiliyor mu? görüyorsa sebebini veya alınan kesin tanıyı da görebiliyorlar mı?

elverişsizlik ile ilgili detay talep edebiliyor mu? özel sektör?

öncelikle direkt olarak bu konunun tam bir cevabı internette olmadığından var olanlarda eski olduğundan bir arkadaşımızın Askerlik Durum Belgesinde kişisel bilgilerini gizleyerek yazan ibareyi fotoğrafla veya ibareyi kopyalayarak konuya atması ricamdır bütün herkes için temiz bir cevap olacağı görüşündeyim.

Hiç uğraşamam öyle foto vs çekeyim diye. "Askerliğe elverişli değildir." yazar sadece E devletten çıkarılan Askerlik Durum Belgesinde. Girdiğin yere de o belgeyi verirsin zaten.

Ama bu ülke çakalların diyarı olduğu için güvenlik soruşturması için devlet açar senin bütün raporlarını görür. Orada da psikiyatrik bir şey bipolar şizofreni vs varsa işin bitti demektir. Ben 4 defa mülakattan elenmiş bir deliyim. Hepsinde 1.-2. Sıradaydım şimdi olduğum gibi açlıktan sefillikten beş kuruşa muhtaç yaşamaktan yerin dibine giriyordum ama kimse suratıma bile bakmadı yedeğe bile almadan elediler.

Özelde zaten askerden muaf biri hele hele psikiyatridense bu torpili dayısı arkası olmadan bok temizlikçisi bile olamaz onu da denedim yüzlerce defa.

Böyle bir ülkede bu boklu topraklarda doğdun yapacak bir şey yok.

Üst Alt