Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Askerliğe elverişli değildir raporu alan kişi bunu bozdurup askere gidebilir mi?

ceko78

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Ben yaklaşık 3 ay önce tek böbrekli olduğumdan dolayı rapor aldım. Ama şuan eminim beni anlayacağınızı düşünüyorum sevdiğim kızın ailesi askerlik yapmayan kişiye kız vermeyiz diye bahaneler üretiyor bende bu yüzden raporu geçersiz sayıp askere gitmenin yolunu arıyorum bu yüzden çoğu yerde aradım ama bir cevap bulamadım bilgisi olan birilerinin olduğunu düşünüyorum bir çıkış yolu söylermisiniz?

onumu araştırıcaklar gidip geldim de gitsin be kardeşim ne sıkıyon canını yaşın 30 un üstündeyse paralı yaptım de çok zorluk çekersin gidersen... yada başka bi yol ara gitmeyi aklından çıkart bence...

bir mucize olup da böbreğin gelmedikçe raporun geçerlidir değişmez

Abi ne uğraşıyorsun kızı seviyor musun? Kızda seni seviyor mu? Bunlara cevabın evet ise kızı kaçır gitsin kızında gönlü varsa zaten gelecektir bas nikahı ara ailesini biz evlendik de bak ozaman sana nasıl damat gözüyle bakıyorlar...

ARkadaşım çürük raporu verildiyse bir dahada sağlam raporu almanın imkanı yok. uğraşma böle safsatalarla. nedemekmiş askerlik yapmayana kız verilmezmiş. ikinizde birbirinizi istiyorsanız bu iş biter. takma kafana böyle şyleri. bunlar halledilecek şeylerdir.

allahım ne yobaz dusuncedır bunlar..ne demek vermezlermıs..sende alma kızı olsun bıtsın..sen su an saglıklı olduguna sukret gerısı hıkaye saglık herseyden once gelır sana kızmı yok dostum..ugurlar olsun de bıtsın gıtsın..bıraz cesaretlı ol yeter!

Aslinda sanslisin ; Bu kafaya sahip 1 aileye damat olunurmu.. Bu gun boyle sacma-salak islerle ugrasanlarla 1 omur damat olarak kalacaksin.. Bak isine kardes, git baska kiz bul.

artık hiç şansın yok. en iyisi erdalakbay arkadaşın dediği gibi bedelli yaptım de en iyi çzöüm bu gibi ama çözm olur mu bilmem..

Üst Alt