Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Askerliğe elverişli değildir raporu engelli raporunu iptal eder mi?

Konular
7
Reaksiyonlar
1
Merhabalar. Askerlik tecilim bitti ve engelli raporu aldığım hastaneye sevkimi verdiler. Askerliğe elverişli değildir raporu acaba engelli raporu ile aynı yönetmelikten mi veriliyor? Askerliğe elverişli değildir raporu aldığım zaman engelli raporum iptal olur mu veya birbirini etkileyen bir durum söz konusu olabilir mi?

ne alaka ? Paranoya yapmayın kendi kendinize engelli raporunu ancak yeni engelli raporu iptal eder

druid
Yo üzerime alinmadim adam bilmiyor ki sormuş o yuzden dedim

Askerliğe elverişli değildir raporunda bir oran vs. Yazıyor mu? Nasıl bir formatta çıkıyor rapor?

Arkadaşlar Askerlik raporu sadece askerlik yapmadığına kanıttır bendede var hiç bir işe yaramaz askeriye seni askeri hastaneye sevk eder oradan muayene sonunda rapor verirler başkada bi işe yaramaz :)

erdem.77
Bazı işlerde işine yarar örnek emekli olurken vergi indiirmi alırken heyet raporu alırken işine yarar bilmeden yorum yapmissin vergi indirimimde etkisi olduğunu düşünüyorum süresiz yüzde 40 olarak onaylandı

yildizzozkan
Hayır herhangi bir oran yazmıyor askeri hastanenin vermiş olduğu epikriz ve elverişli değildir raporu sadece

akil insan sen neyi biliyorsun sana net açık yazdım askerlik raporu ile vergi indiriminin ne alakası var ::) neyse zaman kaybı bol şans

erdem.77

Bilip bilmeden yorum yapmışsın iste belli vergi indirimi alırken askerlikten muaf raporumda gönderdim onuda dikkate almislardir diye umuyorum yüzde 40 sürekli olarak geldi . sanada birdaha cevap yok bol şans

Üst Alt