Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Askerliğe elverişli değildir (sık tekrarlayan uyum bozuklukları) kararı sivilde..?

Yasar65

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Selamun aleyküm saygı değer hocalarım sizlere bir konu hakkında danışmak istiyorum

Ben 05.05.2013 Tarihinden beri Askerlik görevimi yapmaktaydım neredeyse 12 askerliğimi bitirdim ama birliğim ile yaşadığım sıkıntılardan ve benim kendi psikolojik sıkıntılarımdan dolayı 70 güne yakın HİZMETTEN MEN cezası ve Erzurum 9.KOLORDU Mahkemesince ^^3 AY HAPİS CEZASI^^ Aldım
Fakat bunu ' 500 TL' Para cezasına çevirdi Ve mahkemeye çağırılan Bilir kişi tarafından GÜLHANE ASKERİ TIP AKADESİ (GATA) ne sevk edildim.

GATA da ASKERLİĞE ELVERİŞLİ DEĞİLDİR (Uyum Bozuklukları(Sık TEKRARLAYAN)) Adı altında çürük aldım
Size danışmak istediğim iki şey var

Mahkemece aldığım Para caza sı ve diğer bütün askerlik ile ilgili mahkemelerim Çürük aldıktan sonra yani sivil hayatında Karşıma çıkacak mı ?

Bir de Aldığım bu çürük raporu Hakkında bir maaşa bağlama gibi bir durum söz konusu mu acaba

DİYECEKLERİM BU KADARDIR ŞİMDİDEN ALLAH RAZI OLSUN

kardeşim. verdiğin parayı tekrar geri iste. bilir kişi ile yapılan mahkeme olmadan önce o cezayı sana ne sıfatla verdi. hiçbir mahkeme mahkeme sonuçlanmadan ceza veremez. o yüzden heyete başvur verdiğin para çok büyük değil ama hakkını ara... git heyete ver paranı geri al... maaşa bağlamazlar çok uğraştırır önce tedaviye yollarlar 3 yıl tedavi olursun eger düzenme durumun olmazsa ve aile içinde 250 tl ve üstü gelir olmazsa maaş bağlanır... ki bağlasalar bile bu maaşı 3 ayda bir alırsın

Şimdilik herhangi bir para cezası ödediğim Olmadı hocam.İkincisi benim Aile içinde resmi olarak hiç gelir yok Bu konu Daha detaylı bir anlatım yapsanız hocam ?

TAMAM 2 inciden muafsın. askeriden verilen raporun ile hastaneye git ve heyete gir. %42 yada üzeri raporun mevcut olursa engelli kadrosundan faydalanırsın. maaşa bağlamaları için hukuken yatanak olman gerek. yatanak olmadığın için maaşa bağlamazlar. anca engelli raporu alıp engelli kadrosundan yararlanıp 1800 gün prim ödeyip malülel emekli olursun.

tek sorunun rapordur... raporunu al zaman kaybetme...

Bölge hastahanesine gidip % 42 rapor alabilecekmiyim verirlermi neye göre değerlendirme yapıyorlar

İnşşallah HALL OLUR HOCAM ÇOK İHTİYACIM VAR EVLİ BİR ÇOCUK BABASIYIM GELİRİM YOK

valla kardeşim ben prf. dr. sedat gedik değilim :D hayırlısı ile git doktora inşallah alırsın... geçmiş olsun.

Üst Alt