Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Askerliği Yaptıktan Sonra Teşhis Kondu. Haklarım nedir?

Haco_The_Great

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar. Başlıkta yazdığım üzere yakın bir tarihte %46 engelli raporu aldım. Yalnız 2011-2012 senelerinde askerliğimi yaptım. Hastalığım spinocerebellar ataxia ve genetik kaynaklı olduğu biliniyor. Askerden önce sivilde, askerlik süresi içerisinde sürekli doktor-hastane vs. gittim geldim ancak teşhis koyamadılar.

Bana bu halimle askerliği yaptırdılar bir sürü sıkıntı vs. Şimdi hesap sorma şansım var mı?

Teshisi hiç mi koyamadılar yoksa yanlış teshis koyup yanlıs tedavi mi uyguladılar .Bence işin bu kısmı önemli .Gerçi askeriye vs gibi devlet kurumlarıyla uğrasmakla sonuç alınacağını sanmam

teshiş konupta askerlık yaptırsalardı belki derdik . yapmıssın askerliği bitirmişsin öyle yada böyle ..ılk basta teshıs konmadı askerlık yaptım bitti sonradan teshıs kondu . gibisinden hak arayınılcılığı olmas .. sivilde de koyamamışlar teshışı .

DORLION;

olayı farklı boyuta taşımışsın, beni çıkarcılık yapmakla itham ediyorsun

teşhisin olmaması gözle görünür haldeki sorunları yok etmiyor
askeriyenin doktorları kendi yetersizliklerini kabul etmemeleri yüzünden beni mağdur etti

o rütbelerinin arkasına gizlenenlere 2 tokat atsam çok güzel olur ya buna müsade edecek sistem yok

Yok itham değil .askerlık olmuş .görev bitmiş .öncesınde teshış konulupta yaptırılsaydı askerlık belki . görev bıtmış teshiş konmuş .:) 42 gün GATA da yattım . hava değişimi bile vermedıler ..askerlık bıttı geldım teshış kondu emekli oldum .bu konuda mağdur çok .

Valla kardeşim, bir halt olmaz ama, uğaşacak zamanın ve avukatın varsa, içini soğutmak için dava açabilirsin tabii.

Üst Alt