Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Askerliğim devam ediyor ama psikolojik olarak çok zorlanıyorum. .?

kral.scoo

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar kibrista askerlik yapiyorum kitada uyum bozukluğu teşhisi konuldu yarin Girne askeri hastaneye gideceqim askerlik beni gerçekten bunaltti psikolojim alt üst oldu 3 harflileri bile görür oldum kogustakilere zarar vermekten korkuyorum derdimi doktora anlatsam nasil bir sonuç alirim bir aciklama yaparmisiniz lütfen gercekten askerliğe uyum saglayamiyorum..

arkadaşım durumunu olduğu gibi anlat eksik yada fazla bişe söyleme eminim gerekeni yapacaklardır bu tip durumlarda önce hava değişimi sonra tekrar kontrol ve düzelme yoksa gene hava değişim sonrada muaf verebilirler

Benden başka aileme bakacak kimsem yok arti askerliğe alismaya calistim olmuyor yapamiyorum arkadaslarimla dahi iletişim kuramiyorum boguluyorum duvarlar üstüme üstüme geliyor sarasota

Hastaneye sevk alıp psikiyatri bölümüne giderek bir sürelik istirahat alabilirsin. Bu tür bir dinlenme bundan sonraki süreç için sana iyi gelecektir...

Abi kitada uyum bozukluğu teşhisi konuldu yarin askeri hastaneye gideceqim askerlik gerçekten psikolojimi bozdu alisamiyorum 2 defa intihara kalkistim arkadaşlar engel oldu 3 harflileri gormeye başladım buradaki arkadaşlarıma zarar vermektende korkuyorum

Sakin olmaya çalış kardeşim. Yarın doktora her şeyi güzelce anlat. Durumunu gördükten sonra en azondan bir istirahat verecektir. Dönüşte duruma göre gerekirse yine hastaneye gidersin...

acil yardim lutfen

Arkadaşlar kibrista askerlik yapiyorum girnede askeri hastaneki doktor resmen dalga geçti benimle adama anlatiyorum bana hicbirseyin yok diyor ben rdm yoluyla ankara gataya sevk ettirebilir miyim yada bimerden şikayet edersem kendimi sevk ettirebilir miyim

Oradaki askeri hastaneyi pas geçip Türkiye'de bir yere sevk alman mümkün değil maalesef. O doktordan başka bir doktor varsa, ona muayene olmayı deneyebilirsin

askerlik gata sevk

Arkadaşlar kusura bakmayin bir sorum daha olacak ben şimdi kibristayim buqun askeri hastaneye gittim doktor hiç birseyin yok dedi beni dinlemeden etmeden disari cikardi f43.2 uyum bozukluğu teşhisi konuldu ama askerliğe elverişli felan vs vs yazdi ben şimdi memlekete izine gideceqim oradan ankara gata hastanesine sevk alabilirmiyim lütfen bana yardimci olun bu kibrista Olsen kimse ilgilenmiyor...

Acil bir durum olursa evet, oradaki askeri hastaneye gidebilirsin

kral.scoo

Evet, şansını deneyebilirsin tabii. Ama durumun aciliyeti yoksa birliğine göndermeyi, oradaki hastane tarafından değerlendirilmeni tercih ederler...

Üst Alt