Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Askerliğimi 17 gün yaptım. Yapmadığım günlerin ücretini alabiliyor muyuz?

tHe_GaMe

Üye
Konular
17
Reaksiyonlar
0
Merhaba

Arkadaşlar ben Askerliğimi 17 gün yaptım Bir kaç arkadaşım diyor ki 17 gün yaptığın için askerliği tazminat abilirsin diyor fakat İşitme sorunum askere gitmeden önce başladı konu hakkında bilginiz varmıdır ? yardımcı olabilirmisiniz?

Alamazsın, çünkü askeriyeden kaynaklı bir sakatlık değil...

merhabalar bu askerlik tazminatı nedir acaba? bende 1995 yılında askere gittim ve orda tip 1 diyabet oldum toplamda 3 ay gibi bir askerlik yaptım daha sonra gölcük deniz hastahanesinde yattım ordan bana 2 ay hava değişimi ile son muayene kontrolunü kasım paşa askeri hastanesine verdiler gittim orda da 15 gün yatıp heyete çıkarak askerliğe elverişli değildir raporu alarak evime gönderdiler benimde böyle bir hakkım varmı tazminat vs gibi

Aradan biri 10 sene 3ay geçmiş biri 17 gün askerlik yapmış neyin peşinde siniz anlamak mümkün değil allah akil fikir versin

allakasi sen neyin peşindesin allah sana akıl fikir versin!! burası bilgi forumu değilmi yukarda arkadaş sormuş bende ona istinaden öğrenmek için sordum bilmediğimiz için ayrıca sen cvp yazmak zorunda değilsin uslubunu değiştir..

insanların vatandaş olarak haklarını bilmeye hakkı yokmu? oyle bir şey yok der geçersin elli tane kelime yapıp insanların canını sıkma durup dururken...

Üst Alt