Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Askerliğimin bitimine 1 ay kaldı. Çürük vermeyi teklif ettiler. Ne yapayım?

Serhatemre

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Mrb arkadaşlar öncelikle soruma yorumdan ziyade kesin cvp verebilecek birilerini isterim

ben şuan 371/2 ksd askerim son 1 ayım kaldı benim sivilden organik olmayan psikoz göz ve bacak ve kalçadan dolayı raporum var rdm yim

soru şu:geçen gün doktora gittim psikiyatri ye raporlara bakıp bana dediki senin askere gelmemen gerek elverişli değilsin istersen çürük verip göndereyim dedi
ben kabul etmedim şimdi çürük alsam tazminat alabilirmiyim ?

Şunun şurasında 1 ay kalmış. Muaf olmaya değmez. Yap bitir askerliğini.

Hamdi bey sonunda yapmış yapacağını ama çok geç kalmış bir teklif, iyi düşün derim. Bence kutuna git.

Tazminat olayı bilmem ama 1 ay önce askerliği mi bitireyim mi diye sorarsan, hayır bitirme. Tamamını doldur. Teskereni al. Sonra iş arıyorsun askerliğini yaptın mı diyorlar.

Bencede 1 ay kala çok sıkıntı yoksa çürük alınmaz gitmemen doğru olurdu

Sakın kabul etme
Askerden muaf olma 1 ay için
İş için askerlik yaptı mı diye soruyorlar
Hayırlı tezkereler

bence de alma 1 ayın kalmış ha 1 sene olur eywallah...sakın şeytana uyma hocam amann!

Sakın almayın muaf olunca iş bulmak çok sıkıntı oluyor

Cvp larınız için ayrı ayrı tşk ederim çok rahat bir yer olmasına rağmen son zamanlar kabus gibi geçiyor bende çürük almadım tezkereye 15 gün kala hava değişimi yazacak zaten ama demek istediğim şey eğer tazminat alabileceksem sivilde bir süre kendimi idare edebilirim belki tek avantajı o zaten çalışabilecek durumda değilim.

Son düzenleme:
Üst Alt