Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Askerliğin 4. ayında çürük almak bir hak sağlar mı?

ismail480

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Böyle bir paylaşım sitesi kuruldugu için çok teşekkür ederim.
Ben ne kadar askerlik yapmak istiyorum desem de çürük aldım.

şikayetim: Sensorinöral İşitme Kaybı var yani tek taraflı (sol yani) olup diger kulakta işitme azalmamış

doktorun verdıgı karar ise şöyle:

karar: saglık kurulunun 14-12-2009 tarihli ve 2674 sayılı raporu : 19/b/3/,barışta askerlige elverişli degildir. seferde görev yapar. Kararıyla taburcu edilmesi uygundur. Arz ederim​

doktorun verdigi karar böyle

benim saglık güvencem olmadıgını söylememe ragmen ben hastaneden yararlanamıyorum. saglık güvemcem için

ben 1989/3 tertibim 4 aylık askerım ben bu çürük almanın zararı daha çok gibi görüyorum.
Askerlige elverişli degildir. Raporuyla bana bu çürügün artısı yok mu zarardan başka bişey degil bu artı ayagım düz taban olup askeri yoklamada söylememe ragmen 4 ay sonra çürük vermeleri olumsuz buluyorum.
Bu imkanlarda iş imkanı sıkıntım olmasına ragmen bu imkanalrda mehmetcik vakfı yada başka yerden yardım alabilir miyim.

Ablam okuyor benim para göndermem lazım. sadece parası için degil şansım kalmadıgı için bana bu konuda bilgi yada bilgilendirirseniz allah da sizin yapmış oldugunuz iyligin karşılıgını verir.
Biliglendirirseniz beni aydınlatırsanız bu konu hakkında çok sevinirim

sol kulagım da 110db işitme azalıp diger kulakta işitme problemim yok

Bu durumda her hangi bir hakkınız doğmaz maalesef. zira "çürük" verilmesine neden olan rahatsızlığınız askerliğinizi yaparken oluşan bir durum değil.

çürük raporuana

çürük raoru aldıysan kardeşim çürük raporunun aslısını kütük nereyse oraya başur askerlik şubesine ve ziraat bankasında açılmış hesap no aile nufus vukatlıgı belgesi ve terris belgesi al mehmetcik vakfına baş vuuda bulun onlar seni yönlendircekler 1 kereye mahsus yardım alacak sın istiyorsan sana meil adresimi verim yazz bana ben cevaplıyımm murat_35bilgisayar@hotmail.com meil at bana :cool:

askerden önce bu sorununuz var ise hiç bir yardim alamazsiniz lakin askerde bu durum oluşmuş ise mehmetcik vakfi bi kereye mahsus hatrı sayılır bir para veriyor ...

mehmetcik vakfının sitesine gir yardılar maluliyet yardımı aldınmı sen pekiii

doğuştan olanlara verilmiyor rapor aldikdan sonra birlikten vakfa yazı yazılıyor bende askerliğimin 40ci günü aldim ama benim doguştandı o yüzden alamadim askerlik esnasinda malün oldun mu veriyorlar

evt bende 5 ay yaptım bana askerlık şubesi bütün evrakları postayla gönderdi hatta vakfa basvurmam için vurdumda ama arkadasların dedigi gibi askerlıkten önce olan bi durum oldugu için red cevabı geldi olmadı yani.

Üst Alt