Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Askerliğin 7. ayında rahatsızlandım ve sonra çürük verildi. Maaş alabilir miyim?

Selahattın Bayın

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba
Askerliğinin 7. Ayın da nöbete iken rahatsızlandı beni apar topar Haydar paşa askeri hastanesine götürdüler midem delinmiş ameliyat oldum 25 gün hastanede yattım daha sonra 3 ay hava değişimi aldım 3 ayın sonunda Ankara mevki hastanesinde 3 gün yattım daha sonra heyet raporu ile askerliğin bitti . Çürük raporu alanlara maaş baglanirdiye bir söylenti var doğru mu.

Yok öyle bi maaş. Askerlikten dolayı rahatsızlandığıni ispatlarsan hak sahibi olabilirsin yani gazi gibi

Maaş alabilirmiyim

Sayın yetkili merhaba
Ben 1984 yılın da nöbete iken midem delindi 25 gün haydar paşa askeri hastanesin de kaldım ameliyat oldum daha sonra 2 ay hava değişimi aldım 2 ay sonra Ankara mevki hastanesinde bir hafta kaldim beni tekrar ameliyata alacaklardi amaliyat olmadim daha sonra beni curuge ayirdilar. Bu nedenden dolayı maaş alabilirmiyim.

Üst Alt