Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Askerlik bilgisi neden internette süreli görünüyor?

Terapici

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar herkese günaydın 2018 de üniversite bitişi nişanlılık durumlarından ve aileme acil parasal destek olmam gerektiğinden dolayı çocuklen geçirdiğim nefrektomi operasyonu sebebiyle muafiyet aldım ve bunu gerekli mercilere ulaştırdım, e devlette sicilimde görünecek şekilde kabul ettiler. Lakin aklıma takılan bir husus, bu rapor e devlette süreli olarak görünmekte. İbare aynen şöyle: “Bu belge 12.09.2020 tarihine kadar geçerlidir.” Bu durumda süre bitişinde nasıl bir uygulamayla karşılaşırım.

Anlıyorum hocam teşekkür ederim. Bu süre bitişi yeni bir 2 yıllık belge düzenlenecek bu sürekli böyle gidecek gibi bir durum ortaya çıkıyor o zaman

Terapici

Değil aslında. O belgeyi resim işlerde kullanmanız gerektiğinde o anda geçerli olması önemli. Belge kullanmayacaksan o belgenin tarihinin geçmiş olmasının hiç bir önemi yok

Hocam ilginize teşekkür ederim son olarak aynı başlık altında bir soru daha sorarak başlık kalabalığı yapmamış olayım. Muafiyetin hiçbir yöntemle iptali olmuyor değil mi askere gidebilmek için. İllaki ve tek yol bedelli olarak yapılması mıdır?

Üst Alt