Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Askerlik borçlanması nasıl yapılır?

koko7635

Üye
Konular
20
Reaksiyonlar
0
Askerlik borçlanması nasıl yapılır adım adım hangi işlemleri yapmak gerekiyor?

Sosyal Güvenlik Kurumuna askerlik borçlanma belgesi için başvurunuz.Belgeyi aldıktan sonra bağlı bulunduğunuz askerlik şubesine onaylatıp bağlı bulunduğunuz SGK İl Müdürlüğüne teslim ettikten sonra işlemleriniz başlar.

Askerlik borçlanmasını yapınca ödemesini hemen alıyorlarmı süre veriyorlarmı

Askerlik şubesinden askerlik yaptığınıza ait belgeyi alın bağlı olduğunuz sgm merkezi askerlik borçlanma servisine verin aynı anda nekadar yatırmanız gerekeceğini söyler ve bir yazı verirler 30 gün içinde bankaya yatırmanız lazım bedeli 30 günde yatırmazsanız tekrar başvuru yapmak gerekir

askerlik borçlanması ise giriş tarihi

Askerlik borçlanma sini yaptırdım prim tutarı gözükmüyor edevlette ayrıca benin ise giriş tarihin 01/07/1999 e devlette askerlik borçlanma sini yatirinca ise giriş tarihi 02/08/1996 yazıyor simdi ise girişim 1996 mi oldu

sigortalı olduğunuz günden geriye çeker askerlik süreniz edevlet te gözükmüyorsa sgm ye hizmet birleştirme dilekçesi verin

E devlette görünüyor ama ise girişe 02/08/1996 yazmislar

Üst Alt