Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Askerlik borçlanması yaptım prim ödeme tutarı eklenmemiş. Hata yapılmış olabilir mi?

Konular
19
Reaksiyonlar
0
Herkese merhaba gecen ay 540 gun askerlık borçlanması odedım yaklasık 3800 lıra cıvarı 540 gun ssk gun sayıma eklendı fakat 3800 lira prim odeme tutarına eklenmedi bu normalmi yoksa bır hata olmus olabılırmı tesekkerler

normal ileride emekli olurken prim tutarı da hesaplanıyor diye biliyorum....

benimde askerlik borcu ödendi benimkide 2aydır gözükmüyor emekliliğe müracattamı gözükecek acaba şimdi benim 1.130 gün pirim oldu 160 gün sonra müracat etmemmi gerekiyor 540 gün olarak ödenen faturayımı vericez

Yasin askerlik borlanma bedelini kuruma mı yaptın bankaya mı?

ilker kardeş bankaya ödendi ziraat bankasına sonrada fatura dekontunu sosyal güvenlik kurumuna faxladık bize öyle söylendi dekontun aslı elimde

Aslını götürmen geregiyordu ben kuruma ödedim ve 2 nüsha verdiler bir nüshasını kurum aldı ...
Eve geldim baktım işlenmeiş şuan görünüyor sistemde askerlik borçlanmam..

anladım o zaman yarın bir soruyum benimki hala gözükmüyor 2 ay oldu nerdeyse çok teşekkürler

Yasin kardeş ne oldu hallettin mi ?

gönderdim belgeleri haber bekliyorum daha bir haber gelmedi

ilker kardeş bu gün cevap geldi dekontu faxladığım için onaylanmamış aslını elden götürecekmişim senin dediğin gibi yani sağolasın kendine iyi bak sağlıklı günler dileğiyle

5 kasım da unkapanı ssk ya emeklilik için başvurdum 23 kasımda internetten tahsis numası bağlandığı ve emekliliğimin onaylandığını öğrendim.
Ve bugünde evime emeklilik evrakları ulaştı. Bana engelli raporu .vergi indirimi ve emeklilik işlemlerimde yardımı olan sorularımı cevaplayan herkese teşekkür ederim
Darısı diğer arkadaşların başına.

merhaba arkadaşlar ben emeklilige bas vurunca 485 gün açık çıktı askerlige borlandım yani 5600tl ödedim ve bana bir posta geldi 180 gün açık oldugunu soylüyüor askerlıkte de ssk yatırılıyormus nasıl oyuyor anlamadım gene 560 tl yaırmamı ısyıyorlar bu devlet banamı gıcık yoksa hata bendemı anlamadım yardım edin ltfn :mad:

Prim günlerinizin yanlış hesaplanıp hesaplanmadığını öğrenin iyicene. Eğer başta eksik askerlik borçlanması yaptırmışlarsa, mecburen istedikleri ödemeyi yapıp primlerinizi tamamlamalı ve emeklilik işlemlerinin sürmesini sağlamalısınız.

bir arkadaşım askerlik borçlanması yapmış. tutarı ziraat bankasına yatırıp dekontun aslını sgk vermiş. 4 gün sonra borçlandığı günler ssk gün sayısına eklenmiş ama daha sonra 15 gün geçtiği halde borçlanıp ödediği prim tutarı toplam kazanca eklenmemiş...
askerlik borçlanması yapılan yılda ödenen prim 540 eşittir kazanç sıfır gözüküyormuş.. bu yapılan 5-6 bin lira hesaba geçicek mi? yada ne olmuş olabilir?

bilgisi olan veya başından böyle bir hadise geçmiş olan varsa cevaplayabilir mi?

askerlik borçlanması yapan yok mu?

Online olarak görünmese de sgk kayıtlarında işlenmiştir.

askerlik borçlanması yapan arkadaşlar;borçlanma için yatırdığınız tutar hizmet dökümünüzse görünüyormu?

kardeş bende askerlik borçlanması yatırdım edevlet ten gün olarak görüküyor.

ya ilker hocam bende askerlik borçlanmamı 5-6 yıl önce yaptım ama e devlet kapısında günüm eklenmemiş napmalıyım

manisalı

Sigorta müdürlüğüne gidip sormak lazım. Orada sistemde işlenmişse, emeklilik açısından sıkıntı yok demektir..

askerlik borçlanması

onların sisteminde gözüküyor hatta bana sigortalılık günlerimi çıkardılar ondada gözüküyor ama e devlet kapısında gözükmüyor

Üst Alt