Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Askerlik borçlanmasının vergiden düşülmesi..?

Konular
15
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar.

Benim % 46 rapor oranı ile hak etmiş olduğum vergi indirimim var. Bu nedenle 3760 prim gunumu tamamlayıp emekli olabilmek için 18 ay yapmış olduğum askeliğimi yatıracağım, Bu bağlamda ''Askerlik borçlanmasının vergiden düşülmesi'' durumunda ödemiş olduğum miktarın % 15 i çalışırken maaşıma artı olarak etki ediyor..

Asıl sorum şu; ben askerlik borçlanmasını ödeyeceğim ve şuan çalışmıyorum, çalışmaya başladığımda bu % 15 lik geri ödemeyi alabiliyormuyum?

şimdiden teşekkürler

çalışır veya çalışmama durumunda yatırılabiliniyormuş.. Asıl sorun çalışmadığım zaman zarfında yatırdığımda %15 lik iade yi alabiliyormuyum

nasıl alacan işverenin olacakki ödediğin gelir vergisinden düşecek ödeddiğin yıl içinde.

benim bildiğim sen kendin ödersen çalışma şartı var.sen ölürsen ailedekiler ödeyebilir.

sordum ben çalışma şartı yok.. asıl olan ödedikten sonra ve çalışmaya başladıktan sonra vergi idadesi olarak bordro da indirim olarak görüküp görükmeyeceği

Hakkında hiç bir şey bilmediğim bir konu...

Üst Alt