Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Askerlik ertesi yıla ötelendi ama bu iş başvuruma mani oluyor..?

onur9393

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Askerlik ertesi yıla bırakma ?

Arkadaşlar 24 saat holter takıldı 144/97 çıktı ortalama bana kardiyoloji yüksek tansiyon nedeniyle 1 yıl 42c erteleme kararı verdi ocağın sonunda heyet kuruluna gireceğim sormak istediğim Kurul bu kararı iptal edermi 2 onaylarsa bu askerlik durum belgesinde öğrencilikte olduğu gibi tecillimi görünecek kurumlara başvuramıyorum askerlik ilişi olmamak ertelenmiş olmak şartları var tecil bitti aralıkta en yakın askerlik şubesine başvurun diyor bu yüzden çıkan ilanlara başvuramıyorum askerlik belgesi uygun değil diye.

Son düzenleme:
Tecilli görünecek, zaten ertelenme durumu askerlik durum belgenizde yazar. Sorun zaten ertelenme sebebinin yazılması, işveren bunu sıkıntı edebilir. Sürece itiraz ettiyseniz tekrar değerlendirilirsiniz.

Yok hocam polis askerlik gibi kurumlara başvurmayacağım kamu ilanlarına başvuruyorum sağlık yönetmeliği olmayan ayrıca zaten iş yapmama engel bir durum yok bende şok oldum zaten tansiyon nasıl çıktı 40 derece sıcakta beachlerde çalışan biriyim ben kamuda başvuruda askerlik durum belgesi istiyorda ilişiği olmamak diye yapmış olmak ertelimiş olmak muaf olmak şartı varya ondan sordum merak ettiğim buydu teşekkür ederim.

Üst Alt