Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Askerlik için 1 yıl süreli tecil raporu verdiler. 1 yıl sonunda ne olur?

ribeyro89

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
ii günlerr...öncelikle lösemi(kan kanseri) hastasıyım askere gitmeme 1 hafta kala çıktı hastalığım tedavim devam ediyor...geçen sene istanbul GATA ya sevk ettiler orda 1 sene rapor verdilerr..acaba bu sene ne olur ne uygularlar cvplarınz için şimdiden tşkler...:confused:

bu arada hastaneden %70 özürlü raporu verdilerr bu bilgiyide göz önünde bulundurursanız sevinirim...

"2. Tam remisyonda akut ve kronik lösemiler ve tam remisyonda lenfomalar, kemik iliği transplantasyonlular, diğer remisyonda hematolojik maligniteler, remisyonda myelodisplastik sendromlar, diğer remisyonda myeloproliferatif hastalıklar." askerlikten muaf olma nedenidir.

Bu yılki kontrolün ardından muaf oursun diye düşünüyorum...

Kontrolün ardından alacğaın sonucu bu başlığa yaz lütfen. Başkaları için yararlı olur.

çok tşkler bilgi için haziranda doluyorr 1 yıllık raporum haziranda sonuç ne olursa burada paylaşırımm...

sayın oturan boğa bu seneki askerlik işlemlerimde askerlikten muaf verdiler paylş demiştin paylaşayım dedim arkadaşlarıda bilgilendireyim ..... :D

Oh oh, ne güzel :)

Bilgilendirme için de teşekkürler

İyi Günler rahatsız ettiğim için özür dilerim. askerlik ile ilgili forumda paylaştığınız mesajları okudum. ben 4 ay öncesine kadar lenfoma tedavisi gördüm ve 12 ayak kemoterapi aldım. şimdi askerlik işlemlerine başlayacağım. yaşadıklarınızı kısa anlatabilirmisiniz. sağlık yeteneği yönetmeliğinin hangi maddesine göre muaf tutuldunuz. incelediğim kadarıyla aynı maddeye giriyor benim hastalığım. şu an tam remisyonda yaklaşık 4 aydır tedavim kesildi. bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.

Gökhan, bu konuda berhim arkadaşımıza yardımcı olabilir misin?

Üst Alt