Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Askerlik için Aile Hekimi Hastaneye sevk yapmadı!?

cotanaks

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaslar 1988 dogumluyum. Boyum 173 kilom 114 dün aile hekimine evraklarimla beraber gittim. Ancak hastaneye sevk etmedi. Askerliğe elverişlidir yazdı. Bugün tekrar şubeye gideceğim sizce hastaneye sevk edilirmiyim yoksa askeremi alırlar. Cevaplarinizi bekliyorum. Benim gibi bu olayi yasayan varmi?

benim zamanımda ki 2001 senesi idi, celp geldi askerlik şubesine gittim tabi o zaman boy 177 kilo 175 şeker hastalığı da var direkt askeri hastaneye sevk ettiler ve askerliğe elverişli değildir diye rapor verdiler.
askere alınmamak benim içimde bir hicrandır.
eğer kilo dışında bir sorununuz yoksa askere gidiniz.

Arkadaşlar bu durumda olan varsa bugun yaşadıklarımı anlatayım. Askeriyeye gittim. Aile hekiminin yazdığı kağıdı verdim. Oradaki görevli memur nasil senin kilondaki birine askerliğe elverislidir yazmış bu doktor hic mi birşey bilmiyor dedi. Götur bu kağıdı ona üstünü cizsin seni dahiliye ye sevk etsin gel dedi. Doktora gittim. Kağıda sevki yazdirdim tekrar askeriyeye gittim beni oturduğum yerdeki devlet hastanesine gonderdiler. Dahiliye doktoru hiç ölçüm yapmadan boyumu kilomu sordu. Bu sartlarda askerlik yapamazsin dedi. Sağlık kuruluna sevk etti. Sağlık kurulu içinde sali günü sabah 9 a randevu verdiler. Sali günü yine durum hakkinda yazacağım iyi günler

Valla astım hastaligimda var ancak bu durumda almayacaklar gibi duruyor bakalim hayirlisi neyse o olsun

Askere gitme korkusumu sardı

ANLADIĞIM KADARIYLA ASKERE GİTMEK İSTEMİYORSUN
Askerlikten korkmayın KİLO harici sağlık problemlerin yoksa bence git.O kilolar sana zaten sıkıntı yaratıyor vermende faydası olur

askerligin neresi iyi sizde hiçmi akıl yok neyin kafasını yaşıyorsunuz arkadaş askere gitmek istemiyor gitme fikrini kendinize saklayın siz gidin gitmeyene mani olmayın isteyen gider isteyen gitmez avrupada askerlik hiç yok

iyi de sen avrupada yaşamıyorsun.
gitmek istememek de kanuni bir hak değildir.

Arkadaşın sorunu var heyete girmiş çürük alacak zaten
zaman gelir zorunlu askerlikte kalkar avrupa birligine uyum yasası çercevesinde hükümet kıçını yırtıyor avrupa birligine girmek için engelli haklarıda avrupa birligi için yapılıyor avrupa birligi olmasaydı model olarak alınmasaydı sokaklarda sürünürdün

cotanaks

bende 88 doğumluyum 2014 yılında tecilim bitince sevk işlemim yapılırken doğuştan tek böbrek olduğumu söyledim önce aile hekimine sevk edeceğiz orasıda gerek görürse hastaneye sevkini yazacak dediler aile hekimine de doğuştan tek böbrek olduğumu söyledim hastaneye sevkimi yazdı askerlik şubesi aile hekimin yazısına istinaden merzifon askeri hastanesine sevk etti elverişli değildir raporu verildi

Üst Alt