Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Askerlik için aile hekiminin verdiği sevkin geçerliliği kaç gündür?

mami0611

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar. Tecilim bitti ve askerlik işlemleri için aile hekimime muayene oldum ve beni hastaneye sevk etti. Ayın 3 ü yani salı günü sevk tarihim. Henüz hastaneye gidemedim.Pazartesi ya da salı gideceğim ama sevk sürem bitmiş olur mu bilmiyorum. Sevkin süresi ne zaman dolar yani kaç iş günüdür acaba ?

O zaman benim sevk geçersiz oldu. Tekrar aile hekimi ile mi görüşmeliyim ,askerlik şubesi ile mi ?

Önce askeriye bir git derdini anlat onlar ne derse yap yok önce aile hekimine gidecen derse doktora gidersin biz sevk verip aile hekimine gidecen diyebilirlerde.Sen işini şansa bırakma askeriye git once

mami0611

ben 5 iş günü diye hatırlıyorum. bu durumda pazartesi son gün olur. mantıken hangi kurum size, mesafe olarak daha yakın ise oradan bilgi almanız faydanıza olacaktır. ayrıca askerlik şubesini ya da aile hekimliğinizi telefon ile arayıp bilgi alabilir, e-devlet şifreniz varsa aşağıdaki bağlantıdan da süreci takip edip, hangi aşamada olduğunuzu görebilirsiniz.

https://www.turkiye.gov.tr/mill-savunma-askerlik-yoklamasi-surec-takibi

Sevk işlemleri, şehir içi sevklerde 3 (üç)şehir dışı sevklerde 5 (beş) işgünü geçerlidir." Memurlarda böylemiz. Askeriyede il içi 5 gün. Ilcelerden ile 7 günmüş kardeşim.

Yani örneğin Konyada isen Konyadaki hastaneye sevk etti ise 7gündür. Konyadan Ankaraya sevk etti ise 7gündür.Yada Konyanın bir ilçesinde yaşıyorsun aile hekimi Konyadaki hastaneye sevk etti o zamanda 7gündür.

valla (yanlış hatırlamıyorum inşallah,sanmıyorumda) ..şöyle bir veri var.

beni aile hekimine sevk etti aile hekimi hastanmeye sevk etti hastanede işlerim bitmedi ve emin olduğum bişey var 3 günden fazla sürdü...(yani 5 günü geçti mi onu net hatırlamıyorum diyecektim üstte)

bişey de olmadı.

Sevk işlemleri, şehir içi sevklerde 3 (üç)şehir dışı sevklerde 5 (beş) işgünü geçerlidir." Memurlarda böylemiz. Askeriyede il içi 5 gün. Ilcelerden İle 7 günmüş kardeşim.

Yani örneğin Konyada isen Konyadaki hastaneye sevk etti ise 5gündür. Konyadan Ankaraya sevk etti ise 7gündür.Yada Konyanın bir ilçesinde yaşıyorsun aile hekimi Konyadaki hastaneye sevk etti o zamanda 7 gündür.

tahminim : sanıyorum geçmişti çünkü ben cuma günü gitmiştim askeriyeye ve doktorumun poliklinikte olduğu gün salı id. cuma cumartesi pazar p tesi salı tam 5 gün sanırım ama siz yinede askeriyeye bi gidin derim.orası ne derse o olur çünkü

Üst Alt