Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Askerlik için aldığım %48 raporu engelli hakları için kullanabilir miyim?

LEonN

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar herkese iyi günler diliyorum.
2014 senesinde askerlikten muaf tutuldum %48 işitme kaybı iki kulakta da var. Ama çok fazla yılmadım kpss falan hazırlandım iyi bir puan aldım ama girdiğim ikm katiplik polislik gibi tüm mülakatlardan elendim.
Hal böyle olunca ekpss girmek istiyorum. Askerlikten aldığım %48 raporu devlettede bana %40 ve üzeri olarak mı geliyor?
izlemem yol hakkında bana fikir verebilecek bir arkadaşımız var mı ?
Lütfen bana bu konuda yardım edin çünkü artık kpssden istediğim puanı alıp elenmekten bıktım.
Allah herkesin yar ve yardımcısı olsun.

Askeri hastaneden almış olduğun rapor malesef gecerli degil yetkili bir hastaneden engelli raporu alacaksın yanlız askerlikte verilen 48 oran sivil hastanelerde verilirmi meçhul

Evet devlet hastaneleri eskisi gibi oran vermiyorlar

LEonN askeri hastane askere elverişli değildir deyip bide %48 rapor mu verdi yoksa işitme kaybın mı %48 ?

Ahmedkilicc Askeriyenin verdiği raporda Oran Yazmaz Sadece Askere elverişli değildir yazar.
%48 işitme derecesidir....

ayaslym onu biliyorum sarasota nın yorumu şaşırttı zaten %48 rapor almış gibi yazmış o yüzden şaşırdım. LEonN başvurun tabiki hastaneye burdan bişey demek zor ama alabilirsiniz

ARkadaşlar lütfen yardım

Herkese merhaba arkadaşlar.
Size bir sorum olacaktı ekpss raporu almak istiyorum.
Size değerlerimi yazayım askerlikten muaf tutuldum .
Sağ HY 48 KY 42
Sol HY 50 KY 45
Askerlik hizmetinden muaf tutuldum acaba ekpss raporu için başvurayım mı ?
Yarına hayatım için çok önemli bir karar almam gerek ekpss raporu verirler mi arkadaslar lütfen bana yardım edin.

Karar senin kardesim devlet hak tanımış bizlere git başvurunu yap hastaneye verirlerse raporu ne güzel hayatın kurtulur mis atanirsin devlete Paşalar gibi yaşarsın

Üst Alt