Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Askerlik için Erzurum'dan Ankara gata'ya sevk verildi. Şimdi ne olacak?

q3rt

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Olayı şöle anlatayım ben epilepsi hastasıyım ve depakin 500 mg kullanıyorum kriz geçirmemden dolayı devlet hastanesine gittim eeg de anormallik çıktı ve doktor beni erzurum askerhastane sevk etti sevk kağıdında askerlikten muafiyeti için sevki uygundur yazıyordu. Erzuruma gittim nöroloji uzm. Yoktu aile hekimine gittim ona hastalığımı söledim sadece oda beni ankara gata sevk etti sevk kağıdında epilepsi tanımlanmamıştır yazıyor fakat zarfın içindekinde kararı için yazıyo ve zarfı kapattılar açılması yasak sevk kağıdı ile birlikte duruyo simdi direk heyetemi yoksa tedavimi görücem anlamadım.

Hastaneye yatırırlar ve kontrol altındayken nöbet geçirmeni beklerler. Sonra da muafiyet verirler...

gata nörolojide nöbet geçirmeni beklerler eğer değişmedi ise her perşembe heyet kuruluyordu heyete girer evrak daha sonra muafiyet verirler

Üst Alt