Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Askerlik için sağlık kurulu heyeti nerede toplanır?

Chosen

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar bugün heyete sevkedildim Kasımpaşa Asker Hastanesi'nde heyet hastanede mi toplanıyor yoksa askerlik şubesine mi gideceğim?

Heyet genellikle hastanelerde olur. Şubede olacağını sanmıyorum. önceden öğrenip gitme ihtimaliniz yoksa bu durumda ben olsam hastaneye giderdim. şubede olmaması lazım.
Ayrıca Sizi sevk eden şubeyse demek hastanedir ve sanırım heyetten önce dr ye görünmeniz lazım. Siz şubeden mi sevk edildiniz dr den mi bunu yazmamışsınız. İnş yanlış bilgi vermedim dileğinde bulunmayı ihmal etmeyim:)

Chosen;

Cevap için teşekkürler, ben şubeden hastaneye muayeneye geçtim orada testlerden sonra heyete sevkedildim yani heyete çıkmamı uygun gören Kasımpaşa Askeri Hastanesi.. Sanırım heyet burada toplanacak benim de kafama yattı :)

sen tamam heyete sevk edildinde ,sana zaten söylüyorlar heyet su günü diye ve yarim satt önce orda ol diyorlar ,herhalde sen daha heyet fisi alcan onlari isletecen sonra saglik kuruluna teslim edecen ,sen harhalde daha bu benim yazdigim islemdesin,o heyet fisini isletip saglikkugruluna teslim edikden sonra sana orda aciklaniyor hangi gün heyet girecegni ve yerini satini söylüyorlar

arkadaslar ben 1 hafta oldu hastaneye gıttım adanalıyım duruma göre ankara veya iskenderun gataya sevk edecektı fakat kendı ıcınde adana askerı hastanede 1 hafta sonra heyete cıkartıldım ve curuge ayrıldım yanı duruma göre doktoruna göre hastanelere sevk ediliyorsun

Yer söylememişlerdi ama sora sora buldum arkadaşlar , herkese teşekkürler.. Tek kulak total kayıptan muaf oldum..

Üst Alt