Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Askerlik işlemleri hastaneye sevk ve sonrası..?

Asln06

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar size bir sorum olacak.Ben internetten askerlik yoklamasını yaptırdım.Aile hekimine gittim.Aile hekimi Gülhane hastanesine sevk etti.Gülhanedeki doktor benden sevk belgesi ve eski hastalıklarıma dair belgeleri istedi.Ve bana askerlik şubesine gidip dışkapı hastanesine sevkimi istemem gerektiğini söyledi.Böyle birşey mümkün mü?

bende benzer bir sarmaldayım

-Osteogenezis Imperfectayım
-Osperoporoz Tedavisi görüyorum

öğrenci tecilliyim, sigortam haliyle öğrencilik sayesinde babamın üzerinden, sigorta patlamadan hastane masraflarımı kurtarayım, askerlikten muaf raporunu ve engellilik raporunu alayım istiyorum ancak sıralama ve prosedür nasıl olacak çözemedim

-tecili bozmadan önce engelli raporunu alıp sonra mı askerliği halledeyim

askerlikle ilgili okuduğum konuya göre şubeye gidiliyor sevk alınıyor sağlık ocağı bi üste sevk veriyor sonuç alınıyor
/ da
şimdi yeni özellik ile e-devlet te de şube var belirttiğim gibi tecilim sıkıntı okul devam

-Askerlik için önce tecili bozup şubeden mi yoksa E-devletten mi işleme başlayacağım ikiside aynı olay mıdır
-güç gerektiren hiçbir aktivite yapamıyorum her iki kolum ciddi kırıklar geçirdi dirseğimde platin takılı dolayısıyla iş imkanım da sallantıda mesleki diplomam var ama...
-2022 başvurabilir miyim
-H sınıf ehliyet şansım var mıdır (şart değil mümkünse de bi köşede durur )
-tüm işleri tek heyet raporuyla aradan çıkarabilir miyim

teşekkür ederim saygılarımla.

H-Man

Kardesım ben e devlet asal yoklama surecı ıle askerlık başvurumu yaptım sağlık ocağına gıttım zaten aıle hekımın ne tur hastalığın vs var ıse bılıyor ona göre yetkılı hastaneye sevk edıyor orda sağlık kuruluna uygunsa doktorlara gıdıp tek tek tek uğraşıyorsun sonra zaten heyet başlı basınca sorun her turlu kagıt evrak ıstıyor ben tam 1 ay ugratım su eksık yok bu eksık felan hastane gıt gel sonra heyet günü gelınce on rapor verdı barışta ve seferde askerlıge el verıslı degıldır dıye onuda askerlık şubeye gıttım verdım o çıkan sonuçtan aslını alıp bana bı fotokopi cekıp Aslı gıbıdırı bastı yolladı 3 ay ıcerısınde rapor ankardan gelır evıne dedı ıslem sonlandırıldı bıldım kadarıyla anlattım ınsaallah ısıne yarar gelmıs olsun

Allah razı olsun kardeşim birde bişey soracam resimli onaylı sevk belgesi nedir? Gittiğim hastanedeki doktor onu istedide.

Asln06
E devlet uzerınden yaptın kayıt yaparken zaten sana kısısel tüm bılgılerını ıstıyor ve telefondan resım cekılıp aile hekımıne gidiyorsun hastaneden ıstedıgı resımlı ımzalı evrak o ısde kardesım

H-Man
Bu arada bildim kadarıyla askerıyede aldığın çürük 2022 maaş felan yararlanamıyorsun onun ıcın normal engelli raporunu veren hastaneler var hangi ildeysen ona göre yetkılı hastanelere gıt çıkar kardesım

Kardeşim aile hekimi gülhane hastanesini yazmış psikiyatri polikliniğine sevki uygundur diye.Ben başka bir hastanenin psikiyatri polikliniğine gidebilirmiyim?

Askerlik

Merhaba arkadaşlar askerlik yoklama işlemlerini ne zamana kadar halletmeliyiz ? Son tarih ne zaman ? Benim hastalığım atipik psikoz yüzde 45 engelliyim benim durumum ne olur?

Asln06
Atipik psikoz, organik psikoz, organik olmayan psikoz askerliğe elverişsizdir.
Dolayısı ile askerliğe elverişsiz kararı çıkar/Geçmiş olsun...

Üst Alt