Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Askerlik işlemleri için overaktif mesaneden ürolojiye sevk edildim..?

danny711

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
İyi günler

2003 yılından bu sıkıntıyla yaşıyorum. Doktorlar üre kan usg yaptılar ve HİÇBİR BOZUKLUK GÖRMEDİLER ve psikyatri kaynaklı sürekli mesanemi uyardığımı söylediler ki zaten okb hastasıyım. Bana detrusitol ve kinzy verildi ama sonuç yok. Bende tedaviyi bıraktım. Askerlik işlemleri için sorduklarında overaktif mesaneyim dedim ve ürolojiye sevk edildim. Ama biliyorum ki hiç birşey çıkmayacak ordada. Ve en büyük korkum sistoskopi ve ürodinami gibi riskli işlemlerin yapılması. Ve sonundada sanki çürüğe çıkmak için numara yapıyormusum gibi izlenim olacak.

Arkadaşlar ne yapmalıyım. Sistoskopi veya ürodinami askerlik işleminde yaplıyormu? şimdi şubeye gidecem aile hekimin sevk kağıdını verecem ben üroloji istemsem yine de sevk ederler mi? Ne yapmalıyım 1-2 saat sonra gidecem şubeye lütfen acil yardım edin.

Arkadaşlar bugun urolojiden elverişli ama komando olamaz 53a f1 den rapor aldım.
Doktor bana git ilaç al en kötü ameliyat ol ama bu hastalıktan çürüğe çıkmazsın dedi.
Geçmişte 2 ilaç aldım detrusitol ve kinzy hiçbirşeye yaramadı.
Şimdi ben nasıl askere gidecem daha askere gitmeden otıbüsün saatbaşı mola vermesi lazım yoksa otobüse yaparım.
Arkadaşlar ne yapabilirm ne ilacı kullanıcam daha bilen varmı?

Hay Allah! Bu konuda yapılabilecek şey şu: Askere gideceksin, gittiğin yerdeki komutana durumu anlatıo hastaneye sevk alacaksın...

Üst Alt