İyi günler. Öncelikle bu işlemler boyunca sitenizden bir çok makale okudum ve yardımcı oldu, teşekkür ediyorum. Ben 1.79 cm, 155 kiloyum. Tecil ettirmek için askerlik şubesine gittiğimde bana sağlık durumum elverişli olsaydı tecil vereceklerini söylediler, elverişsiz olduğumdan dolayı da uzun bir işlem maratonuna başladım, herkes gibi. Neyse konuya gelecek olursam, ben Isparta'ya askeri hastaneye geçen hafta salı gittim, ancak aynı gün yüksek lisans mülakatım vardı ve ancak öğleden sonra orada olabildim. Zarfı açtırdım, dahiliyeye gittim, boyumu kilomu ölçtüler, parmak izimi aldılar, sonrasında da heyet için perşembe gelin dediler ancak o gün de sınavım vardı ona gittim, dolayısıyla bu salı heyet işlemleri için tekrar Isparta'ya gideceğim. Sormak istediğim soru şu ki, heyete çıktıktan sonra başka bir işlem daha gerekiyor mu ? Sabah gideceğim oraya 9 gibi muhtemelen, heyeti bekleyeceğim sonrasında neler yapmam gerekiyor ? Heyet ile askerlik şubesinin son belgeyi (durum belgesi) vermesi arasında uzun bir süreç var mı ? Çünkü en geç çarşamba günü halletmeliyim yoksa yüksek lisansa kayıt yaptıramayacağım. İlginiz için teşekkürler.
Özet: Kilodan askere gidemiyorum, heyete çıkmak ve sonraki işlemler ne kadar zamanımı alır ?
Özet: Kilodan askere gidemiyorum, heyete çıkmak ve sonraki işlemler ne kadar zamanımı alır ?