Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Askerlik işlemlerinde işitme ABR testi için İzmir'e sevk..?

anthym

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhabalar,

Muğla Üniversite hastanesi beni İzmir Katip Çelebi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi sevkine uygun gördü.

Çocukluğumdan beri aldığım odyometri raporlarına tabii ki bakmadılar. KBB sadece niye sevk aldığıma dair sağlık kurulu dosyama eklenen %45 engel raporu olan kağıda baktı.

Muğla'daki odyometri raporu;
Saf ses ortalaması - hava: Sağ 87, Sol 70
Bilateral ileri derecede sensörinöral işitme kaybı yazdı heyet doktoru, zaten biliyorum.
Sonra ABR diye ekledi tabii.

Güvenmemiş olacak ki ABR testine gönderdiler. Muaf ederler mi bilmiyorum.
Bir kağıt var ABR sonucu istenecek, yanında D19 F1 (ABR?) diye yazıyor. Bu rakamlar ne çeşit anlayamadım.

Beni uyutarak mı yapacaklar yoksa yarı uykulu mu bilmiyorum öyle şeyler okudum.
Tavsiyelerinizi alabilir miyim?

Esas soruma gelince, benim sevkte bir sıkıntı olup olmadığını bilmiyorum ama sağlık kurulu arkasında "sevki uygundur" yazdığına göre sanırım doğrudan sevk edilmiş sayılıyorum çünkü heyet doktoru hastanede olmadığı için sevk onayı alamadım (eğer gerekiyorsa)

Sizden ricam İzmir'deki hastane hangi semtte bulamadım. Karabağlar yazıyor fakat MHRS üzerinden randevu almam için biraz daha bilgiye ihtiyacım var.

6 adet KBB polikliniği görülüyor. ABR hangisinde bilmiyorum.

BALÇOVA
EŞREFPAŞA
NARLIDERE
İSİMSİZ KBB POLK.
BASIN SİTESİ
HATAY HİZMET BİNASI

Bunlardan hangisine randevu almam gerekiyor?
Ve hangi doktor seçilmeli?
182'den pek yardım alamadım.

Bilginize teşekkürler.

Kardesim konu disi ama rapor ne icindi vergi indirimi mi

Merhaba.

Konusu askerlik içindi. Ama niye konuyu taşıdılar bilmiyorum. ABR'den bahsettiğim için askerlik yazmaya gerek görmemiştim. Askerlik dışında isteniyor mu bilmiyorum.

Muğla'daki hastanede ABR imkânı olmadığı için bahsettiğim hastaneye sevk verdiler. Sadece tam olarak neresi bilmiyorum.

İzmir'de askerlik muayenesi için ABR testini hangi hastane yapıyor, bilen var mı?

Merhaba.

ABR işlemlerimi hallettim.
Test, eski askeri hastanesinde yapılıyor. Sanırım aynı bina devam ediyor.

İzmir Katip Çelebi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi. Hatay'daymış.

Üst Alt