Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Askerlik kontrolünde biyopside karaciğerden eksik parça alımı..?

mimariii

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
iyi günler ben hepatit hastasıyım bundan bir yıl önce hastanede tedaviye başladım tedavim devam ederken askerlik şubesinden yoklama kağıdım geldi bende şubeye gittim ordan hastaneye hastanedende gata ya sevk ettiler gata 1 yıl erteleme verdi daha sonra tedavim bitince gataya geldim orda biyopsi olmam gerektiğini söylediler bende kabul ettim ve karaciğerimden parça aldılar doktorun bir hatası yüzünden alınan parça az gelmiş şimdi yeniden parça alacaz diyorlar onları dava edersem kazanma şansım varmıdır ilginiz için çok tşk ederim allah razı olsun

Yani tabii konu mahkemeye de taşınabilir ve tabii ki doktor hatası varsa bu ilgili kurumlara şikayet de edilebilir, ama kayda değer bir sonuç alabilir misiniz bilemiyorum.
Ne denebilir bilemiyorum. Çok büyük bir acı oluor o işlem esnasında sanırım. Sabırlar diliyorum.

Üst Alt