Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Askerlik muaf olunca bir maaş mı bağlanıyor?

kunal87

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar yaklaşık 3 haftadır gatada ugraşmaktayım ve inş. carsamba günü heyete cıkacagım
etrafımdan duydugum bi söylenti var. muaf oldugun zaman 200-300 lira arası bir maaş baglanıyor imiş? bu doğru mudur?
Sigortalı olarak calısmaktayım bu konuda beni bilgilendirirseniz sevinirim.

tanlış duyum almışsın öyle bişey yok

akrabalarımdan alan 2-3 kişi var fakat tam olarak soramadım

ben 3 ay askerken hipertansiyon teshişi koyuldu 3 ay hava değişimi aldım 3 aydan sonra askere tekrar gittim 40 gün daha askerlik yaptım son doktor kontrolünde komplikasyonlu hipertansiyona bağlı sol ventrikül konsantrik hipertofisi olmuş bundan dolayı çürük raporu aldım
bu suretle bir maaş başvurusu yapabilr miyim

bu konuda beni aydınlatacak biri varmı saygılar

Ben 2000 senesınde aldım muaf raporu ayak sakatlıgımdan dolayı maas duyumu yanlıs oyle bır durum soz konusu degıl

arkadaşlar bunun üzerinde fazla durmaya gerek yok SGK,ya girdiğiniz zaman herşeyi açıklıyor arkadaşlar.

asıl ben şunu merak ediyorum .askerlikten muaf özürlü kişilerden özürlü emekli olurken askerlik ,kesintisi yapılıyormu,sgk,web sitesinde bu konu ile biraçıklama göremedim.bilen arkadaşların beni aylatmasını rica ederim.

Arkadaşım işin yoksa, raporluysan yeşilkarta başvurup 2002 maaşı alırsın.

peki arkadaş özürlü olarak emkli olmak isteyenlerden askerlik kesintisi yapılırmı.askerlikten muaf tutulmuş kişiler için sordum.

Üst Alt