Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Askerlik Muaf raporu almak için ne yapılmalı?

Cengiz.34

Üye
Konular
26
Reaksiyonlar
0
Ben ekimde 20 yaşına gireceğim ` engeli raporum var şu ana kadar askerlikle ilgili herhangi bir işlem yapmadım. onların çağırmasını mı beklemem gerekiyor yoksa kendim mi gitmem gerekiyor. Muaf raporu almam için ne yapmam gerekir alım zamanını mı bekliyecem? Bir de aöf internet başvurusunu yaptım askewrlik bilgisine muaf raporum olmadığı için tecilli işaretledim bir sorun olur mu?

Engelli raporunda ellinde engeline bağlı epikriz kağıdı (ameliyat vs geçirdiysen) yada hastalığını belgeyen rapor dışında bir belge var askerlik şubeye muaf olmak için ne yapmam gerekiyor de evrakları sana söylicek . Evrakları getirdikten sonra doktora gidecen doktor karar veremezse askeri hastaneye sevk ediyor. Askeri hastanedeki doktor kurula çıkıyor kurul karar veriyorsun ve askerlikten böylelilik muaf oluyorsun.

aöf internet başvurusunu yaptım askerlik bilgisine muaf raporum olmadığı için tecilli işaretledim bir sorun olur mu?

Üst Alt