Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Askerlik muaf raporu iş yaşantısında sorun teşkil eder mi?

1905ask

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Herkese selamlar sitenizde benim sorumla ilgili bir konu bulamamla birlikte bu konuyu açma gereği hissettim

öncelikle daha yeni mezun olarak askere gitmek için askerlik şubesine başvurumu yaptım önce sağlık ocağına sağlık muayenesi için yolladılar ve orda doktorun sorusu üzerine 4 yaşında açık kalp ameliyatı geçirdiğimi belirttim ve gata askeri hastanesine sevkim yapıldı
bugün itibariyle gataya gitmem ile de ordaki doktorun ameliyatımı duyunca hiçbir muayene yapılmadan ameliyatın yapıldığı hastaneden heyet raporlu fotoğraflı imzalı kaşeli bir kanıt getirdiğim taktirde askerlik yaptırmayacaklarını belirtti
böyle bir isteğim yoktu ama size sorum ise bu heyet raporunu götürdüğüm taktirde ben muaf olucam ve bu muafiyet ilerki yaşamımda iş hayatında vesaire bir sorun teşkil eder mi ?

Normal yaşantımda kendimi zorladığım durumlarda (koşu stres sinir gibi ) bir sağlık sorunum var, çok da hayatımı etkilemiyor. Bu sebeple eğer ki muaf belgesi özel sektörde veya herhangi bir iş durumumda benim için sorun teşkil eder mi?

gataya 1998 yılında sevkim yapıldı. ameliyat olduğum hasataneden ameliyat raporunu götürdüm onlarda muyene tetkik ettikden sonra askerliğe elverişli değildir raporu verdiler. 2001 de sağlık raporu aldım ve şu an kamuda memurum. ilk başlarda askerliğin manevi etkisini yaşadım arkadaşlarım giderken ben gidemedim askerlik anımda olmadığı için askerlik sohbetlerini utanarak dinlerdim. ama şimdi unuttum zaman geçtikçe unutuluyor. zaman her şeyin ilacıdır derlerya.
neyse bende 1989 yılında aort darılığı ameliyatı olmuştum.

askerlik yapmanın belgesi yok bildiğim kadarı ile ama kamu bile şu an senden beyan istiyor askerliği yaptım yapmadım gibi.

demir1;
askerliğe elverişli değildir raporunu nezaman verdiler 2001 demi? birde o raporda ne yazmakta acaba hastalıkla ilgili bir bilgi içeriyor mu ?

kesinlikle sorun teşkil etmez..

örneğin ben askerlikten muaf olmama rağmen şu anda T.S.K.'nde çalışıyorum.. :)

Ben de 2 defa hava değişimi almıştım askerde...

Majör depresyon yüzünden vermişlerdi...

Haliyle biraz korkmuştum bu bilgilerde tezkerede yazarmı diye...

Ama hiç bir açıklama yazmadılar...

Sadece hava değişimi sürelerini yazdılar o kadar...

verdiğiniz değerli bilgiler için çok teşekkür ederim ama ne yalan söyliyeyim hala kafamda soru işaretleri var çünkü arama motorlarından çıkan yorumlar cidden çok moral bozucu...

askere almadılar:D nereye almıcaklar:d benı sımdıye kadar bı askerıyeye kabul edmediler:d

Üst Alt