Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Askerlik muafiyet raporumu kaybetmişler ve yeniden rapor almamı istiyorlar..?

Tesekkurler

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
3 sene önce usta birliğinde askerliğimin sürdüğü sırada psikyatrik nedenlerle muafiyet almıştım. Heyetten çıktıktan sonra birliğim beklememe gerek olmadığını eve dönebileceğimi belirtip bir belge ya da söz konusu raporu vermeden gönderdiler.

Şimdi raporun kayıp olduğunu ve tekrar en yakın şubeden sevk almamı ve tekrar rapor almamı söylüyorlar. merak ettiğim konu şu, önceki almış olduğum raporu talep etsem kabul olur mu ve ben bu raporu temin edip sunabilir miyim?

Sıra dışı bir durum farkındayım. Teşekkür ederim.

E devlette bu rapor görünmüyor mu? Bence bunu yapmaya hakları yok. Bide diyelim yeniden muayene oldunuz ve askerliğe elverişli raporu verildi. O zaman ne olacak?Bu ülkede olmaz olmaz deme olmaz olur.

Maalesef E-devlette görünmüyor. Verebilirler de orası öyle gerçekten de. Acayip bir durumla karşı karşıya kaldık. Ki yaşamış olduğum septomları şu an yaşayacağım diye bir kaide de yok hali hazırda. Bakalım valla anlaşılan bir macera beni bekliyor. En azından almış olduğum hastaneye yazılı müracaat edip temin etmeye çalışayım.

Üst Alt