Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Askerlik muayenemi erteletmiştim. Bu yıl da erteletme hakkım olabilir mi?

cebrailov

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Merhabalar ben 92 doğumlu bir engelliyim.
Geçen sene 2011 yılında askerlik muanesi oldum ve diyarbakır ordan gataya sevk ettiler diyarbakıra gittim çürük vermedi gataya sevk ettiler ama maddi durumum yok diye gidemedim.ve elazığa geri döndüm burda 1 yıl erteleme verdiler yıl oldu 2012 burda yine gidiceğim muaneye.
ama gataya gitmek istemiyorum mr istiyor askeri hastane gataya gidicek durumum yok 1 yıl erteleme veya çürük verirler mi
ms ve epilepsi hastası olduğumdan burda almak istiyorum çürüğü
ve kanunlar değişmiş normal dokdorda verebilir diye duyumlar aldım sizin bilginiz nedir bilgi verirseniz çok memnun olurum

bU ARada % 72 engelli raporum var ve ayrıca 2022 almaya hak kazandım etkisi olucaksa söyleyeyim

bu saydıklarınız iyileşmeyecek hastalıklar grubunda dğilmi bu durumda çürük verirler zaten hatta ve hatta neden 1 yıl erteleme vermişler onu anlayamadım direkt çürük verirler...

mr istediler oda gataya gönderiyolar burda vermiyolar. 1 yıl erteleme aldım bende gataya gitmek istemiyorum durumum yok sizce 1 yıl erteleme yada çürük verirler mi bu sene raporum da var mr larımda var vermiyolar işte

sen er yada geç gataya gidiceksin o halde salık kuruluna giricen askeriye ayrı bi vatan gibi öyle dışardakilere bakıp tmm gelme daha demez illa o kurula giricen çaren yok...

anladım peki 1 yıl erteleme daha verirler mi isteğe bağlı olarak

Bu ikinci gidişin olduğu için bence doğrudan muafiyet de verebilirler. Ama GATA'ya gitmek konusunda mecbur tutabilirler. Bence kaymakamlığa gidip yol parası talep et GATA'ya sevk verdiklerinde...

Üst Alt