Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Askerlik muayenesi psikiyatri bölümü yatış işlemi..?

Jumbo

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhaba.

geçen yıl ilk muayenede kilodan erteleme ve psikiyatri doktorumdan aldığım durum raporu neticesinde erteleme verildi. psikiyatri bölümünde yatış işlemi veya farklı bir tetkik yapılmadı. sadece test sorularına yanıt verdim. neticede heyet raporu nihai karar kısmında kilodan erteleme yazıyordu.

bu yıl ikinci muayeneye başka bir hastanede dahil oldum. muayene kağıdına dahiliye doktoru kilodan erteleme yazdı. psikiyatri doktoru ise eski ve yeni doktorumdan epikriz istedi. daha önce yatış işlemim olmadığı için epikriz değil ancak durum raporlarını temin edebildim. onları teslim ettim ve test sorularını yanıtladım. heyete çıktım daha önceden yatış işlemim olmadığı için karar verebilmek adına 1 hafta 10 gün hastanede yatış işlemi gerektiği söylendi. dedim daha önce kendi doktorum yatış işlemi yaptırmak istediğinde ben kabul etmemiştim. sonrasında ise gerek duymadı. ben yatış yapmak istemiyorum dedim. heyetteki doktor ise karar verebilmek için böyle böyle dedi. neyse çıktım yatış günü aldım. o geçen sürede düşündüm ettim yapmak istemiyordum. gittim heyetteki doktorla ayaküstü konuştum. kilodan erteleme alıyorum zaten ben bu yatışa hiç bulaşmayayım hesabı. birkaç gün yatarsın karar verilir dedi. iyi tamam dedim ama ben hiç yatmasam iyi olacak :)

şimdi bu psikiyatri muayenesine girdik diyelim. karar verilmesi için yatış işlemi uygulaması sanırım bu hastanenin kendi usulüne göre yapılan bir işlem. peki ben tekrardan gidip yatmak istemiyorum desem psikiyatri kısmı varsın neticelendirilmesin. kilodan zaten erteleme alıyorum. bu şekil nasıl halledebilirim. tekrar doktorun yanına gidip belirtsem mi. zorla yatıracak değiller ama yatsam ne olacak durumum zaten belli. eski doktor raporda bipolar bozukluk diyor. yeni doktor atipik mizaç bozukluğu.

gidip yatış işlemi istemiyorum mu desem. bir sonraki muayenede kilodan elverişsiz raporu çıkacak zaten. nasıl hareket etmeliyim. tavsiyeleriniz için teşekkürler.

Hocam doktora durumu belirt zorla degil ya

Üst Alt