Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Askerlik Sağlık Kuruluna Sevk süreci ne kadar sürer?

alonemisin

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
12
Selamlar,

sağlık kuruluna sevk verdi ortopedi doktoru. acaba sağlık kuruluna çıkmam kaç günümü alır? biraz keyfi davranılıyor gibi. Zar zor yürürken bütün işlemlerimi teslim ettim arayın dediler arıyoruz henüz işleme alınmamış. konuyla ilgili bilgisi olan var mı süreci nasıl hızlandırabilirim? Dosyam ortopedi sekreterliğinde duruyor.

Sabır diliyorum biraz keyfi davranıyorlar doğru.

Askerlik ile ilgili işlemlerden bahsediyoruz sanırım? Hangi GATA'ya sevk edildiniz?

selamlar,

kasımpaşaya sevk verdiler hergün ısrarlı aramalarım sonucunda bugün öğlen gelin kurula dediler sonucu bildireceğim

malesef heyete çağrıldım ama imzalar eksikmiş ve heyete giremedim. telefon numaramı alıyorlar ama sorun halinde arayıp bugün gelmeyin diyen yok. Neyse hemşireden sordum ve raporumda b/59 f/4 yazıyormuş imzalarınızı hallettirecem cuma gelin dediler. bu saatten sonra rapor değişir mi dedim değişmez dediler ama söz konusu askeriye olunca yinede güvenemedim. umarım cuma çile biter

ben bundan 4 ay once etimesguta sevkedildim yaklaşık 3 gun surmustu.

tekrar merhaba,

şükürler olsun ki bugün(cuma) askerliğe elverişsiz ön raporumu aldım. şubeye teslim ettim.

askerlikten heyete girecek arkadaşlar için hayati önem taşıyan hususlar:

1- bol fotoğraf 30 tane yeterli - şubede ucuza çektirebilirsiniz

2-hastanede yönlendirme beklemeyin. heyete gireceğiniz için verilecek sonuçların raporlu olması gerekiyor(ortopedi için) yoksa benim gibi 1 gün kaybınız olur.

3-nufus kağıdınız son 5 yıl olmalı daha öncekiler kabul edilmiyor ve bunu bütün işlemler bitince heyete sevk işlemlerinde söylüyorlar 1 günde böylece gidiyor. yeniletip teslim edeceksiniz. yoksa işlemler duruyor.

4-bölüm sekreterlerini devamlı arayıp işleminizi soracaksınız yoksa dosyanız bi yerlerde duruyor ve benim gibi 1 tane imza için bekliyor. ben epey bi aradım ve imzalattırdım.

5-biraz sabır gerekiyor

Hayırlı olsun kardeşim :)

Güncel bilgileri paylaştığın için de teşekkürler

Üst Alt