Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Askerlik şubesinden hastaneye 2 . kez sevk alabilir miyim?

sigmund35

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Merhaba ben okb hastasıyım engelli raporum var Daha önceden psikiyatriden kararım vardı onu şubeye verdim.şuan hastalığım tekrar nüksetti tekrar şubeden hastaneye sevk istesem verirler mi henüz yerim belli olmadı sevkim büyük ihtimal şubatta bilgisi olan yazabilir mi OturanBoğa

öncelikle gecmiş olsun engelli raporun yüzde kac süreklimi sürelimi

Tamam peki sürekli yüzde 40 rapor varsa seni askere almazlar nasıl oldu da askere gidiyorsun..şübe raporunu kabul etmedimi..yada ilk sevk ettiği hastane raporu bozdumu

Şubede ilk muayene oldugunda seni hastaneye sevk ettilermi ? Eger etmedilerse birligine teslim oldugunda sevk ederler Askerlik şubesi sadece ilk muayenede eger sorun varsa askeri hekim sevk eder . Diyer şekilde sadece birligine teslim oldugunda raporlarını gösterip rahatsızlıgını sögler sevk alabilirsin

Hastalığın tekrarladıysa tabiki iki de 3 de sevk alabilirsin hastalık bu..ilk muayenede şübeye raporu vermedin mi sen

ilk muaynede verdim o zaman iyiydim remisyonda anksyete bozukluğu yazıyor raporda askerliğe elverişlidir komando olamaz kararı vardı
gidip konuşsam mı şubeyle tekrar bilemedim

Üst Alt