Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Askerlik tecilimi bozup muaflık alamazsam tekrar tecil ettirebilir miyim?

mincikci

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
2
Merhaba, askerliğimi yapmama engel olabilecek bazı hastalıklarım mevcut. Şuan üniversite okuduğum için askerliğim tecilli. Hazır yaz arasına girmiş boş vaktim varken bu işleri halletmeyi düşündüm. Ancak askerlik muayenesine girmem için tecilimi bozmam gerekiyormuş. Eğer tecilimi bozup muayene olursam fakat muafiyet alamazsam tekrardan üniversite okuduğum için tecil ettirebilir miyim yoksa bir kere tecil bozunca askere gitmek mi zorundayım? Teşekkürler.

@isabeyy,
Tabii ki olabilirsiniz. Ama aylık maksimum 3 tane randevu alınıyor diye biliyorum.

@OğuzHan112,
Oğuzhan abi bu arada benim belgeleri doktorlar kabul etti ve senin dediğin gibi devletten takibini yaptırmaya devam et dediler. Var ol abim sen olmasan birşey yapamazdım.

@mincikci,
Tecil ettirebilirsiniz sorun yok ama muafiyet alacağınızı düşünüyorsanız erkenden hallederseniz sizin için daha iyi olur.

@OğuzHan112,
Teşekkür ederim çok sağ olun

@dgcnn,
Teşekkür ederim ben de bir an önce halletmek taraftarıyım ama muaflık alamazsam okulum bitmeden askere gitmek zorunda kalmayım diye tereddüt ediyordum eğer tekrardan tecil hakkım muaf olamadığım durumda olacaksa en kısa sürede halledeceğim

@isabeyy,
Onu denemedim ama farklı doktora alabildik.

@mincikci,
Rahat olun. Senin tecil 28 yaşına kadar var oluyor. Bozdursanız bile sorun yok sonuçta okuyorsunuz. Hastalığınız direkt muaf veriyorsa kalp yetmezliği gibi tereddüt etmeyin.

Üst Alt