Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Askerlik tecilliyken iş kazası geçirdim ve ayağımda kalıcı hasar oluştu..?

karabocuk1

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Değerli arkadaşlar öncelikle herkese merhaba.Askerliğim tecilliyken büyük bir iş kazası geçirdim (şuan hala tecilli), ayağımda kalıcı hasar oluştu.Tedavi sürecinde ayağımın topuk kısmında bir kaç yere deri nakli yapıldı ve ayağımda ciddi şekilde şekil bozukluğu var ,tabanlık kullanıyorum ayrıca ayakta biraz kaldığımda veya uzun yürüdüğümde ağrı oluşuyor. Sizce beni askere alırlar mı? Ne yapmalıyım.Yardımcı olursanız sevinirim.

Çok geçmiş olsun.

Askerlik yapmaya engel bir durum olmaz ama gittiğin yerde spor yaptırmamaları veya ağır görevler vermemeleri için durumunu belirtmen lazım.

Ayrıca iş kazası ile ilgil igerekli bildirimleri yaptınız mı? Sürekli iş göremezlik geliri bağlanması için başvurdun mu?

Rapor bitince doktor işbaşı verdi bende hala çalılıyorum.İş kazası için gerekli bütün bildirimler yapıldı ama sürekli iş göremezlik geliri için ne yapacağımı bilmiyorum bile.

İş kazası bildirimi ile birlikte sigorta müdürlüğüne gidip iş göremezlik geliri için prosedürün işlediğinden emin ol. Aman aman ihmal etme.

Üst Alt