Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Askerlik yapamıyorum, ayağım şişiyor, ama muafiyet vermiyorlar!?

Cingo16

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Selamünaleyküm abilerim sizlere bir sorum olucak şimdi benim başıma bir olay geldi ben 2013 te trafik kazası geçirdim sonra ben sürekli iş görmemezlikten emekli oldum yani malülen emekli şimdi askerim askerlik görevimi yapıyorum ama ayağım git gide şişiyor

dün uşak Üniversitesi hastanesinde heyete gittim evrakları doktorlara imazalttım ortopedi bana ilk Hetapta 59d1 maddesini yazdı sonra ben genel cerrahiye gittim ve sonra oradaki doktor bana git ortopedideki doktora bu maddeyi düzeltsin dedi bende gidip o maddeyi düzelttridim

fakat sonradan öğrendim ki a maddesi askere elverişlidir miş d maddeside askere elverişsizmiş bu şimdii ne olacak ben askerliği bu ayakla yapamam yardımcı olursanız sevinirim he bide psikolok bana 17a3 verdi 29a1 verdi yardımcı olun bana lütfen

Cingo16

Ortopedi doktoru muafiyet verecek D maddesini uygun görmüşken genel cerrahi ne diye müdahale etmiş anlamadım! Heyet de bu durumda askerlik yapacağına karar verecektir. Belki birkaç ay sonra yeniden hastaneye gidip deneyebilirsin...

Üst Alt