Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Askerlik yapamıyorum. F43.2 hakkında desteğe ihtiyacım var..?

Uyumsuz131

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba saygıdeğer arkadaşlar.
97/3 uzun dönem askerlik yapıyorum. Paikolojik travma sonucunda geçmişte yaşadığım bir olayı askerlik yaptığım yerde tetikledi ve uyku yemek gibi prblemlerim oluştu. Rüyalarımda sürekli dayak yiyorum o yüzden uyuyamıyorum. Rdm servisinden psikiyatriye çıktığımda ilaç tedavisi ve 20 gün hava değişimi aldım. Ama bu esnada ilaçların faydası olmadığı gibi zararı çok büyük oldu.

Çevremdeki insanlara saldırmalarım, 19 senelik evli arkadaşımı eşinin yanında bile tartakldım. Sirirleriöe hakim olamıyorum. Çok sinirlenince de direk ağlıyorum. birliğe geri döndüm ve bugün tekrar 15 gün aldım. Sonuç itibariyle bölük içinde duramıyorum. Kimseyle konuşamıyorum sürekli ağlama krizleri geçiriyorum. Doktor bidaha hava değişimi veremem dedi. Ama 15 güne bile razı oldum. Sizlerden isteğim bu gidişatın sonunda nasıl bi durum olur ve muaf olma ihtimalim varmıdır. Yardımcı olursanız gerçekten çok mutlu olurum.

Uyumsuz131

Böyle yoğun bir travma yaşıyorsan bu istirahatin sonunda işlevsellik formu ile heyete çıkartırlar ve muafiyet verirler muhtemelen.

Üst Alt