Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Askerlik yaparken kolum kırıldı ve hareket etmez oldu. Haklarımı nasıl alabilirim?

xxbxx

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Cocuk yaslarinda kolum kirildi alcidan cikti yillar boyu hicbir sorunum yoktu askere gittim askerde malzeme tasirken ayni kolum tekrar kirildi. Yanlis uygulama sonucu kolum yanlis kaynadi ve kolumu kullanamadim. Ameliyat yapip o kemigi duzelttiler ama kolum yine hareket etmiyor. Cocukken kolum yanlis kaynamis ama bir sekilde hareket ediyormus ama simdi hareket etmiyor. Simdi bu durumlarda benim ne yapmam gerekiyor bi yardim edin lutfen .

Hem askeriyeden gelir talebi hakkın var hem de tazminat talep hakkın var. Askeri yargı konusunda bilgili bir avukatla konuşmanı öneriririm.

Kosarak gitmistim oysa askere askerde basima gelen bu olay yikti bitirdi beni hayatim alt ust oldu ailem gelip hep umit vermeye calisiyor bana bende onlarin yaninda hep iyi olacagim diyorum hep derdim hayatta insanin basina hersey gelebilir ama cevremde yoktu boyle bi olay artik olumu bile gozler oldum dusunun artik Allah hepimize sabir versin anlamadigim nokta sporcularda da oluyor bu kiriklar onlarda neden bi sorun olmuyor sorun bizde mi oluyor offf ki ne ..

Merhabalar sayın azbulunan

Öncelikle çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin efendim
size detaylı bir şekilde yardımcı olabilmem için bir kaç konuda bilgi sahibi olmam gerekiyor öncelikle kesin işlem raporunuzun tarihini öğrenebilirmiyim

Tekrardan çok geçmiş olsun

Saygılarımla
Av.Mehmet Yaşar ŞAHİN

Üst Alt