Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Askerlik yaparken oğlum bipolar ve manik depresif tanısı aldı. Tazminat hakkımız!?

Abil_04

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Merhabalar benim oğlum 3 yıl önce askerlik görevi için teslim oldu.Askerden önce hiçbir psklojij-fiziki hastalığı yoktu acemi birligini başarıyla tamamladı usta birliği olan Malatya askeri şubesine teslim oldu geçirdiği 18 gün sonra Elazığ akıl hastanesine sevk ediliyor 7 gün orda kalıyor ben kendim merak ettigim için arıyorum oğlum Askerde aklını yitirdigi için elazığ'a sevk edildigini söylediler Ankaradan-Elazığ'a oğlumu almaya gittim 55 gün GATA hastanesinde yatıyor tanısı F31 Bipolar,Manik depresif tanısı koyuluyor.65 KG giden olum ilaçlardan sonra 95 kg'a çıktı 3 yıl gibi bir sürede düzeleceğini öngören doktoru dinledim bu yüzden TSK'ya dava açmadım.Maddi-Manevi bitmiş durumdayım oğlum 23 yaşında askerden çürüge ayrıldıktan sonra hiç çalısmadı hastalı yüzünden GSS' borcunu ödüyemiyorum.Ne yapmam gerekiyor oğluma bakım aylığı gibi birşey çıkartılır mı ? TSK' tazminat davası açılabilir mi ? LÜTFEN DESTEK OLUN ALLAH KİMSENİN BAŞINA VERMESİN.

bence açın ya oğlunuzun sağlığı önemliydi. Ne gibi belirtiler olmuş ki oğlunuza öyle tanı yazmışlar.
kaç sene oluyor bu olaylara

Ukican06 3 sene önce oluyor bu olay doktor 3 sene içerisinde düzelebilir.Dedi o yüzden bekledim düzeldiği yok askerden önce böyle bi hastalığı yoktu sorduğumda cevap vermiyor..

Abil_04
orasını anladım da oğlunuzda ne gibi belirtiler var yani askerden önce nasıldı şimdi nasıl onu söylermisin

Çok geçmiş olsun öncelikle raporunuz var mı ve öncelikle olarak bunu bi avukata danışın tabi bilen arkadaşlar yardımcı olacaklardır tekrardan çok geçmiş olsun 🙏😔

Ukican06 askerden önce işinde gücünde çalısan biriydi herhangibir pskiloji sorunu yoktu hastanede falan kayıtlarıda yoktur.Sorun olarak bi anda bağırıyor bi anda ağlıyor bi anda gülüyor bi anda üstüme yürüyor çalısma durumu zaten hiç olmadı geceleri dışarı çıkıyor.2 defa aradı kayboldum beni al diye belirtiler bunlar
tapasya teşekkürler

Üst Alt