Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Askerlik yaparken yaralandım..?

cafu

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
ben Osman. 2012 de askerlik yapar kene kendi silahım elimde patladı ve kurşun karnımdan girdi bağırsaklarım 5 cm kısalık bir kurşun kalça kemiğimi parçaladı bacağımda 3 cm ,kısalık var 2 sene tedavi gördüm ve bana çürük, raporu verdiler bende bu raporu 2014 nisan ,ayında Mehmetçik ,vakfına ve 5 ay oldu beni ne zaman maaşa bağlar ,ve derecem kaç olur

bide ben devlet hastanesinden 100/45 engelli işe gire bilme raporu aldım beni bilgilendirin

Mehmetçik Vakfı benim raporu kurula sokmuş ne zaman sonuç lanır

Osman bey öncelikle geçmiş olsun
bence raporunla ilk önce iş-kur a kayıt ol. belki engelli kadrosu açık bir iş yerine yerleştirebilirler seni.
elindeki rapor sanırım yeni ve işe başlar başlamaz vakit kaybetmeden vergi indirimi için müracaat et
saygılarımla

Fethi arkadaşımızın söylediği gibi iş- kur a git kayıt yaptır, hem sigortan işler kesme ihtimalileri olmuyo engelli çalışan bulundurma zorunluluğundan. Eğer yapılırsa 2016'da engelliler için olan kpssye girmeyi unutma kardeşim, geçmiş olsun.

Mehmetçik Vakfı 5.6.derecede olan gazilere yılda 2 defa olmak üzere alti ayda bir yardım ve ilk müracaatta biryere lik yüklü nakdi yardım etmektedir.

Bende bir terör gazisiyim mesaj gönderirseniz sorularına ilgili sana cevap verebilirim.

Önce derecenin belirlenmesi lazımmış cafu. Kısa sürede sonuçlanacaktır...

peki derecelrin maaşları ne kadar dır

mehmehçik vafkvını arıyorum bana dosyan uzun sürer diyorlar 6 ay oldu napmam lazım

bana yardımcı olun sgk pirimsiz aylık daire başkanlığna raporumu salmıştım ve bana yazı geldi olayla ilgili mahkeme kararını istiyolar ben hic mahkemeye çıkmadım ki ne yapmam lazım

Selam arkadaşım. Jandarma isen jandarma genel komutanligi ni arayıp konu ile alakali yardım isteyeceksiniz. Piyade, Havacı, denizci yada jandarma haricinde hangi askeri birim olursa olsun. Kara Kuvvetleri genel konutanligi ni arayıp durumun ile ilgili yardım istediğinde sana kesin olarak yardım edeceklerdir.

Üst Alt